foto: Publicitātes
Palutini savas rokas ar OPI, sarūpē spa dienu mājās!
2021. gada 16. marts, 06:00

Palutini savas rokas ar OPI, sarūpē spa dienu mājās!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ja vēlies izskatīties un justies maksimāli labi, tad arī roku ādu nepieciešams mitrināt un aizsargāt, lai, cik vien iespējams, novērstu ādas novecošanos. Uzlabojot asinsriti ar masāžu, atjaunojot šūnas ar skrubēšanu un apvienojot šos soļus ar bagātīgu mitrināšanu, varam sniegt ādai jauneklīgu mirdzumu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

OPI ProSpa iepazīstina ar profesionālo ādas kopšanas sēriju, kas piedāvā sejas kopšanas līdzekļu kvalitāti un iedarbību premium produktos, kas īpaši izstrādāti rokām un pēdām.

foto: Publicitātes

Aukstais ziemas mēnešu laiks, kā arī pavasaris ar tam raksturīgajiem mainīgajiem laikapstākļiem, spēj ļoti negatīvi ietekmēt mūsu roku ādu. Arī iekštelpās ādas stāvokli ietekmē sausais apkures gaiss, veicot mājas darbus, un šobrīd biežā roku mazgāšana un dezinfekcijas līdzekļi dara savu. Sausa āda un kutikulas, vecuma plankumi un blāvs, nevienmērīgs ādas tonis ir visbiežāk minētās problēmas, kuras parasti atklāj nagu kopšanas profesionāļiem procedūru laikā. OPI ProSpa kopšanas līnija ļauj risināt šīs izplatītās problēmas.

Lai izstrādātu roku un pēdu kopšanas līniju, OPI sadarbojās ar praktizējošiem dermatologiem un nozares ekspertiem. Ādai uz rokām un pēdām ir ļoti liela slodze, turklāt šīs ādas zonas, tāpat kā sejas āda, parāda cilvēka vecumu un to, cik āda ir sausa. Sastāvdaļas, piemēram, kupuaku sviests un baltās tējas ekstrakts, palīdz mitrināt un atjaunot ādu, vienlaikus maksimāli lutinot klientus.

Lai pienācīgi rūpētos par roku ādu, iesakām pareizi izvēlēties roku krēmu un pirms tā uzklāšanas veikt pīlingu. Tas nolobīs ādas atmirušās šūnas, līdz ar to krēms un citi kopšanas līdzekļi iedarbosies daudz efektīvāk. Iesakām izmēģināt OPI ProsSPA mikro eksfoliējošo roku skrubi, kas ir profesionālas kategorijas mikrodermabrāzijas līdzeklis, kas īpaši izstrādāts rokām. Mikroskābes un C vitamīns darbojas kopā, lai barotu nogurušu, sausu ādu. Kupuaku sviests palīdz ādai kļūt  mīkstākai un gaišākai, ar vienmērīgāku tekstūru. Šo procedūru nevajadzētu veikt biežāk kā reizi nedēļā.

foto: Publicitātes

Pēc pīlinga var uzklāt arī masku vai biezāku krēma kārtu un pagaidīt 10–15 minūtes. Kā masku iesakām OPI ProSPA Soothing moisture mitrinošo masku, šī ultra barojošā maska ietver sevī Kaolīna mālu, ādu bagātinošo kupuaku un šī sviestu, kā arī atvēsinošo mentolu, kas atjauno un mīkstina ādu. Uzklāj to plānā, vienmērīgā slānī uz sausām rokām. Atstāj līdz tā pilnībā nožuvusi un nomazgā ar siltu ūdeni. Un pēc maskas uzklāt roku krēmu un kutikulu eļļu. OPI nagu un kutikulu eļļa ar ultra mitrinošu un ātri absorbējošu formulu palīdz aizsargāt, atjaunot un stiprināt nagus.

foto: Publicitātes

Pēc maskas un eļļas uzklājam OPI aizsargājošu roku, nagu un kutikulu krēmu ar īpašu formulu,kas bagātināta ar alfa - mitrinošām skābēm novērš sausu un raupju kutikulu veidošanos. Kupuaku sviesta un avokado lipīdu komplekss saglabā nepieciešamo mitrumu. Lai krēms sniegtu labāku rezultatu, to uzklājot maigi iemasē arī kutikulās. Roku krēms var būt kā noslēdzošais solis, taču OPI piedāvā vēl papildus produktus pilnīgai roku ādas lutināšanai. Pēc roku krēma var uzklāt mitrinošo serumu, kas palīdz barot, gaišināt vecuma plankumus un aizsargāt roku ādu no novecošanās pazīmēm. Super-serums satur taukskābēm bagātīgo kupuaku sviestu, avokado lipīdu kompleksu, antioksidantus bagātinātu ar vitamīniem C & E ar baltās tējas ekstraktu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes

OPI ProSPA piedāvā visu produktus pilnvērtīgai SPA dienai mājās, kuras laikā variet palutināt gan roku, gan pēdu ādu. Ar visu produktu klāstu var iepazīties OPI e-veikalā www.opiveikals.com.

Jauns.lv lasītājiem piedāvājam izmantot vienam pirkumam īpašo atlaidi -20%, kura summējas ar veikalā norādītajām atlaidēm, izmantojot kodu: PROSPA20

Raksts sadarbībā ar www.opiveikals.com