foto: Publicitātes
Uzzini, kā samazināt ar vecumu saistītus pigmenta plankumus 2 nedēļās!
Skaistums
2021. gada 9. marts, 14:27

Uzzini, kā samazināt ar vecumu saistītus pigmenta plankumus 2 nedēļās!

Reklāmas projekts

Karlīna Timofejeva

Atpūta kopā ar draugiem, rotaļas kopā ar mazbērniem vai varbūt pirmais randiņš ar jaunu mīlestību? Pat nobriedušā vecumā mūsu ikdiena ir ļoti piepildīta un aizņemta. Un, kamēr mēs cenšamies turēties līdzi šim dzīves ritmam, mēs vēlamies izskatīties absolūti labi, arī šajos zelta gados.

Dr. dermatoveneroloģe Ingrīda Rītiņa / Dermatoloģijas klīnika, Prof.Ķīsis & Doc.Rone-Kupfere/ komentē notiekošos novecošanās procesus ādā:

"No 25 gadu vecuma sāk sarukt hialuronskābes sintēze, kas veicina elastīna un kolagēna šķiedru lēnu degradāciju. Tad, kad šie procesi sasniedz kritisku līmeni, āda kļūst plānāka, uz tās virsmas parādās krunciņas un mīmikas grumbas, sejas ovāls un kontūras kļūst nenoteiktas, mazinās ādas elastība. Vienlaikus novērojama augstāka melanocītu aktivitāte, ādas tonis paliek nevienmērīgs, parādās hiperpigmentācijas plankumi, vecuma plankumi, saukti arī par saules plankumiem.Tā kā āda saglabā visu informāciju, gadu gaitā šī saules iedarbība izpaužas pigmentu veidā. Tādēļ, jo vairāk cilvēks ir uzturējies saulē, jo plankumi būs izteiktāki.

Dr. Ingrīda Rītiņa atzīmē, ka katrai no minētajām ādas novecošanas pazīmēm ir noteikts rašanās iemesls, un katrai no tām ir radīta arī korekcijas metode un piemērots ādas kopšanas līdzeklis, kuriem:

  • jākompensē mitruma trūkums un jāstimulē dabiskas hialuronskābes sintēze ar papildus dažādas molekulārmasas hialurona uzklāšanu, lai nodrošinātu gan virsējā, gan dziļāku ādas slāņu mitrināšanu;
     
  • ar aktīvajām sastāvdaļām jāstimulē ādas spēja aktivizēt fibroblastus, kuri atbild par ādas elastību un tvirtumu;
     
  • jāpalīdz ādai aizkavēt fotonovecošanās procesus, kas bloķē vai samazinamelanīna sintēzi, neļaujot pārvietot melanīnu uz ādas epitēlija šūnām.
foto: Publicitātes

EUCERIN ir radījis Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serumu, kas ir ideāls risinājums, lai palīdzētu jūsu ādai atgūt jaunāku izskatu. Jaunā formula iedarbojas uz 3 galvenajām redzamajām novecošanās pazīmēm, ļaujot samazināt vecuma plankumus, izlīdzināt pat dziļākās grumbas un uzlabot ādas elastību.

Hyaluron-Filler+Elasticity 3D seruma efektivitātes noslēpuma pamatā ir 3 ļoti koncentrētas un efektīvas sastāvdaļas: patentēta aktīvā sastāvdaļa tiamidols, hialuronskābe un arktīns.

Hialuronskābe un arktīns ir pārbaudītas un uzticamas sastāvdaļas Hyaluron-Filler+Elasticity līnijas līdzekļos, lai atjaunotu ādu – izlīdzinot grumbas un uzlabojot ādas elastību. Tagad šīs divas iedarbīgās sastāvdaļas kopā ar Eucerin patentēto sastāvdaļu – tiamidolu, spējsamazināt 3 redzamās ādas novecošanās pazīmes, sniedzot atbalstu nobriedušai ādai, samazinot arī vecuma plankumus.

Tā spēja samazināt vecuma plankumus, slēpjas Beiersdorf patentētajā sastāvdaļā, kuras iedarbības potenciāls pigmentācijas mazināšanā tika novērtēts,testējot 50 000 sastāvdaļu. EUCERIN panākuma atslēga meklējama arī potenciālo sastāvdaļu testēšanas metodikā. Visas līdzšinējās sastopamās formulas bija testētas uz sēņu enzīmiem, savukārt EUCERIN veikto klīnisko pētījumu laikā, aktīvās vielas tika testētas uz cilvēku enzīmiem, lai precīzi noteiktu to potenciālo efektivitāti. Šajos klīniskajos pētījumos tiamidols uzrādīja iespaidīgus rezultātus, iedarbojoties uz hiperpigmentācijas pamatcēloni, samazinot melanīna ražošanu, tādējādi pierādot savu efektivitātiādas pigmentācijas samazināšanā.

Novatoriskā un efektīvā sastāvdaļa- tiamidols ir galvenā aktīvā viela arī visos EUCERIN Anti-Pigment līnijas produktos, un ir klīniski un dermatoloģiski pierādīts, ka lietojot produktus ar tiamidolu pirmie rezultāti redzami jau 2 nedēļu laikā. Lietojot regulāri stāvoklis nepārtraukti uzlabojas, un tas palīdz novērst atkārtotu pigmentācijas plankumu parādīšanos.

Dr. dermatoveneroloģe Ingrīda Rītiņa atzinīgi novērtē jauno produktu un tā sastāvdaļas un atgādina, ka: "Nobriedušai ādai svarīga ir līdzekļu nepārtraukta lietošanas regularitāte un pieturēšanās pie ieteicama lietošanas ilguma un shēmas. 50+ ikdienas ādas kopšanas rituālā ieteicams izvēlēties līdzekļus, kas mērķtiecīgi iedarbojas uz ādas elastības uzlabošanu, grumbu, krunciņu dziļuma mazināšanu, ādas pigmentācijas izlīdzināšanu un hiperpigmentācijas mazināšanu.

foto: Publicitātes

Dienā jālieto saules aizsarglīdzekļi ar augstu UVA/UVB aizsardzību, ne mazāku par 30/50+. Jaunais EUCERIN Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serums ir ideāli piemērots prasīgai nobriedušai ādai - tas palīdz aizkavēt, mazināt, novērst 3 galvenās ādas novecošanās pazīmes, tas ir piemērots jebkuram ādas tipam, lietošanai uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas, uzklājot to no rīta un vakarā pirms dienas vai nakts krēma. Tā kā serums nesatur saules aizsargfiltrus, tad ziemas periodā pēc seruma vēlams uzklāt dienas krēmu ar SPF30, bet saules aktīvajā periodā – krēmu ar SPF50+."

foto: Pub

Ko par produktu saka lietotāji?

Olga Rajecka, iecienītā dziedātāja, dalās par jauno 3D serumu:

"Tā kā šobrīd nav iespējas apmeklēt kosmetologu un veikt skaistumkopšanas procedūras, man palīdzjaunais 3D serums! Šis krēms ir ikdienas lietošanai un iedarbojas uz ādu, saglabājot tās elastību, kā arī piešķir starojumu. Hialuronskābe intensīvi mitrina ādu, savukārt EUCERIN patentētais tiamidols mazina plankumus. Jā, es redzu uzlabojumus! Rezultāti bija jūtami un redzami jau pēc 2 nedēļām - mana sejas āda ir kļuvusi gludāka, gaišāka un plankumi uz ādas arī zuduši. Lietojot serumu, ievēroju, ka ādas tonis kļuvis vienmērīgāks un āda šķiet vairāk piepildīta un pabarota. Iepazīstoties ar Hyaluron- Filler + Elasticity 3D serumu, bija patīkami atklāt, ka serums ļoti labi klājas un ir apveltīts ar patīkamu, neuzbāzīgu smaržu. Turklāt pēc tā lietošanas ļoti viegli uzklāt tonālo krēmu - tas neveļas un neveido lipīgu plēvīti, kas man ir svarīgi."

Produkts nopērkams aptiekās un tiešsaistes aptiekās!

Vairāk: Hyaluron-Filler+ Elasticity 3D serums I Hyaluron-Filler+ Elasticity produkti I Nobriedušai ādai I EUCERIN

Reklāmas raksts tapis sadarībā ar EUCERIN