foto: Publicitātes
OPI izklāj Holivudas sarkano paklāju, lai svinētu zīmola 40 gadu jubileju!
Skaistums
2021. gada 11. marts, 07:00

OPI izklāj Holivudas sarkano paklāju, lai svinētu zīmola 40 gadu jubileju!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Atzīmējot 40 gadu jubileju, OPI ar Hollywood Collection kolekciju atgriežas savā dzimtajā vietā – Amerikā! Holivudas kolekcija piedāvā 12 sarkanā paklāja krāsu toņus trijās dažādās formulās.  Kolekcija svin savu vēsturi ar toreizējo “vintage” Holivudas šarmu un šodienu - ar sezonas vismodernākajām krāsām. Jaunās kolekcijas toņi jau pieejami OPI e-veikalā www.opiveikals.com.

Augstas intensitātes, dziļi piesātināti sarkanie un sārtie toņi rada klasisko Holivudas stilu, savukārt sportiski zilie toņi iezīmē tendences virzību nākotnē. Atsvaidzinošas, pieklusinātas gaiša citrona, pelēkzilas, košļājamās gumijas rozā un tumšzaļās nokrāsas izstaro pozitīvu enerģiju. Silti neitrāli krēmkrāsas, terakotas un gaiši rozā toņi apliecina dabisku eleganci.

foto: Publicitātes

Uz lielā ekrāna OPI pirmo reizi debitēja 2001. gadā ar produktu izvietošanu ikoniskajā Holivudas filmā Legally Blonde (Gudrā blondīne). Kopš tā laika OPI kļuva par pirmo nagu kopšanas zīmolu, kas sadarbojās ar filmām, sākot no Alice in Wonderland (Alise Brīnumzemē) līdz Fifty Shades of Grey (Tumsa piecdesmit nokrāsās). Sadarbība ar filmu studijām nodrošināja veiksmīgu darbu ar slavenībām – OPI zīmolu vēstniekiem. Sadarbojoties ar aktieriem, mūziķiem un sportistiem, tostarp Keitiju Periju, Keriju Vašingtonu, Serēnu Viljamsu un vēl daudziem citiem, OPI neparastās partnerattiecības nostiprināja zīmola pozīcijas popkultūrā.

foto: Publicitātes

"Pēdējo 40 gadu laikā mēs ar savām pasaules valstu kolekcijām esam veduši sievietes brīnišķīgos ceļojumos pa VISU pasauli. Atzīmējot mūsu gadadienu, mēs dodamies uz mūsu mājām, uz OPI mājām, un pirmā pietura ir Holivuda," stāsta OPI līdzdibinātāja un zīmola vēstniece Suzi Weiss-Fischmann (Suzija Veisa-Fišmane).

"Mēs iepazīstinām ar skaistu, neitrālu toņu kolekciju, kas apvienota ar populārākajiem krāsu toņiem," piebilst OPI kolekciju globālā direktore Jill Bartoshevich (Džila Bartoševiča). "Šī kolekcija patiešām apvieno dīvas ekstravaganci un vecās skolas šarmu. Mēs esam atkārtoti interpretējuši klasiskos stilus un piešķīruši tiem jaunu pievilcību, uzsākot ikoniskā "bestsellera", I’m Not Really a Waitress (Es īsti neesmu viesmīle) atjauninātu versiju I’m Really an Actress (Es patiešām esmu aktrise)."

foto: Publicitātes

"Losandželosā "Es īsti neesmu viesmīle - es patiešām esmu aktrise (vai dziedātāja / modele / māksliniece)!" ir labi pazīstama mantra," atzīmē Veisa-Fišmane. “Nosaukums parāda, ka zīmols mums ir ne tikai mūsu darbs. Tas uzrunā ikvienu cilvēku, kurš strādā pie kāda sapņa, piedāvājot atgādinājumu, ka savus mērķus ir vērts sasniegt. Ar mirdzoši sarkano, I’m Really an Actress (Es patiešām esmu aktrise), mēs dodam mājienu mūsdienu pašpārliecinātai sievietei, kura strādā ne tikai sava sapņa labā, bet arī to izdzīvo."

foto: Publicitātes

Diezgan skaists rozā pops, lai sasniegtu tabloīdus un radītu nagu modes neprātu.

Tas ir tik īpašs! OPI atnes mums neparastu kaislīgu rozā krāsu, lai iepriecinātu jebkuru nagu paleti.

OPI ir uz lielā ekrāna! Attēlots provokatīvs krāsu skūpsts, kas liks nagiem nosarkt.

Jūsu nagi apturēs satiksmi. Jutekliski rozā rožu un ceriņu kombinācija.

Īpaši saulaini dzeltena krāsa, kas noteikti izgaismo jebkuru filmu vai manikīru.

Vai esat gatavi tuvplānam? Šī izcili zilpelēkā krāsa padara jūsu nagus par zvaigznēm, no kurām veidojas leģendas.

Visu auditoriju apbrīnota, OPI pirmizrāde ir krāšņi zaļās krāsas mirdzums. Stājieties rindā!

OPI fani vēlas to visu! Izbaudiet grezni zilu krāsu, kas nekad nenojauc ritmu.

Nagi mirdz uzvarētāju krāsā, lai iemūžinātu leģendārās Holivudas būtību.

Mazliet no plūmes! Mani nagi staros OPI jaunākajā, “karstākajā” Holivudas kolekcijā. Mana loma? Es neesmu īsti viesmīle.

Sulīga un gaiša fuksija, kas nagus padara slavenus mūžīgi mūžos, nevis minūtēs!

Ideālas sarkano nagu medības, kad OPI izklāj sarkano paklāju.

###

Kopš 2017.gada Latvijā par O.P.I. zīmola oficiālo izplatītāju Baltijas valstīs kļūst uzņēmumu grupa Sirowa Group, kas ir viens no reģiona pieredzējošākajiem uzņēmumiem kosmētikas un skaistumkopšanas vairumtirdzniecībā. Būdams pasaules līderis profesionālajā nagu kopšanas nozarē, OPI ir apņēmies nodrošināt augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus gan saloniem, gan pircējiem, kā arī koncentrēties uz drošību un inovācijām nozarē. Kopš 2021.gada janvāra visu OPI produkciju iespējams iegādāties e-veikalā www.opiveikals.com.

Pērkot jebkuras divas Infinite Shine nagu lakas, trešā dāvanā ar kodu: JAUNSLV

Raksts sadarbībā ar opiveikals.com

Tēmas