Cita pasaule
2021. gada 1. marts, 11:28

Pārsteigumu netrūks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 1.03. līdz 7.03.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Ja ideju ir daudz un tu nezini, ar ko sākt, atvēli laiku plānošanai. Tas būs labs veids, kā izvairīties no haotiskas, neproduktīvas rīcības. Neatstāj novārtā fizisko pašsajūtu, ieklausies organisma raidītajos signālos, nepieļauj pārpūli. Vēlāk iespējami spraigi notikumu pavērsieni gan privātajā dzīvē, gan darbā. 

VĒRSIS

Tuvākās dienas piemērotas virtuālai saziņai un kontaktu veidošanai ar ārzemēs mītošiem cilvēkiem. Privātajā dzīvē valdīs saskaņa ar mīļoto cilvēku, daži romantiski mirkļi divvientulībā piešķirs attiecībām jaunu kvalitāti. Turpmāk tavs noskaņojums var kļūt apcerīgāks. Beidzot radīsies iespēja pietuvoties kāda noslēpuma atrisinājumam.

DVĪŅI

Esi mērķtiecīgs, zini, ko vēlies panākt, tad nebūs grūti atrast īstos vārdus, lai pārliecinātu par savu ieceru lietderību, līdz ar to iespējami īsā laikā spētu tās īstenot. Tavas pozīcijas nostiprināsies, un bažas par nākotni atkāpsies. Vēlāk savu tiesu uzmanības prasīs mājas un ģimene. Darba netrūks, tāpēc atroti piedurknes un ķeries klāt.

VĒZIS

Esi radošs – tad par spīti aizspriedumam, ka tam, kam veicas biznesā, neveicas mīlestībā, gūsi panākumus abās jomās. Ja mīļotais cilvēks mudina vairāk uzticēties viņam, dari tā, jo daudzās situācijās viņa viedoklis palīdzēs iegūt vajadzīgās atbildes. Vēlāk velti laiku ne tikai darbam, bet arī savam hobijam. Tas būs labs veids, kā relaksēties un vairot dzīvesprieku.

LAUVA

Neatlaidība un pacietība, ar kādu īstenosi sabiedriski nozīmīgus projektus, atsauksies uz tavu privāto dzīvi – tu saņemsi pelnītu atzinību un uzslavas. Turpmāk norobežojies no tiem, kas uzskata, ka personiskā labuma vairošana ir kaut kas slikts un nosodāms. Koncentrē spēkus un uzmanību uz finansiāli izdevīgu ideju īstenošanu. Iegādājies jaunus interjera priekšmetus mājai.

JAUNAVA

Par to, ka esi gatavs ļauties pārmaiņu vējam, šaubu nebūs, taču, kāds tas būs, atkarīgs no taviem tuvākā laika mērķiem un prioritātēm. Sekmēsies radoši darbi, prezentācijas un sportiskas aktivitātes. Jo augstāk pats sevi vērtēsi, jo labāka būs cilvēku attieksme pret tevi. Svarīgi, lai vari izteikt savu viedokli, diskutēt, atrast argumentus, kas palīdz no vairākām iespējām izvēlēties sev piemērotāko.

SVARI

Vairāk uzmanības pievērs savai ārienei, atļaujies tēriņus, kas saistīti ar tēla maiņu vai garderobes atjaunošanu. Daudzkārt var līdzēt intuīcija, tāpēc ieklausies tajā. Ne mazāk svarīga var izrādīties arī saruna zem četrām acīm. Tā palīdzēs iegūt lielāku skaidrību par partnera patiesajiem nolūkiem un interesēm. Par saliedējošo faktoru var kļūt kopīgs noslēpums vai slepens plāns.

SKORPIONS

Tuvākajās dienās liela nozīme būs taviem kontaktiem, jo labākos panākumus gūsi tieši komandā. Atrodi laiku arī garīgām aktivitātēm, meklē veidu, kā labāk saprast pašam sevi un apkārtējos. Turpmāk daudz palīdzēs draugi. Viņi gan zinās praktiskus padomus, gan atbalstīs morāli. Tev tikai atliks uzticēties viņu viedoklim un ņemt vērā ieteikumus.

STRĒLNIEKS

Tuvākās dienās no filozofiska satura grāmatu lasīšanas vari pāriet pie praktiskas zināšanu apguves – atrodi sev piemērotākos online kursus, seminārus. Pret ikvienu situāciju izturies radoši, ļauj vaļu iztēlei, improvizē. Degsme, gatavība uzņemties iniciatīvu vēlāk palielinās tavas konkurēt spējas, bet ambiciozā nostāja mudinās risināt pārrunas ar priekšniecību par tālākām izaugsmes iespējām.

MEŽĀZIS

Pateicoties radošai pieejai un spējai allaž atrast kopīgu valodu ar kolektīvu, vari iegūt necerētu popularitāti, kļūt par autoritāti. Ja nepieciešams, izmanto to, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm. Iemeslu labam garastāvoklim meklēt nevajadzēs – tas radīsies pats no sevis, jo viss izdosies, piepildīsies. Vissvarīgākās būs radošās idejas un ticība veiksmei. Nezaudē laiku, sāc īstenot savas ieceres.

ŪDENSVĪRS

Svarīgi būs ne tikai noteikt tuvākā laika prioritātes un izvēlēties ceļu, kā īstenot iecerēto, bet arī noticēt saviem spēkiem un nešaubīties par pieņemtajiem lēmumiem. Vēlāk filozofiska attieksme pret notiekošo mudinās uz lietām paraudzīties no cita skatpunkta, rosinās meklēt jaunu garīgo pieredzi. Daudz paveiksi, ja būsi prasīgs pret sevi un nepavadīsi laiku tukšās sarunās.

ZIVIS

Iespējams, tieši pateicoties uzņēmībai un zinātkārei, iegūsi apkārtējo un priekšniecības atzinību. Neesi sīkumains, domā plašā mērogā, atrodi laiku sevis pilnveidošanai. Jaunas zināšanas palīdzēs ģenerēt interesantas un daudzsološas idejas. Atrodi laiku un dari visu, lai tavas idejas sasniegtu plašāku publiku. Tev izdosies pierunāt un iegūt vajadzīgo atbalstu.

Tēmas