Attiecības
2021. gada 26. februāris, 20:30

Ieteikumi, kas palīdzēs atjaunot seksuālo enerģiju

"100 Labi Padomi"

Jāsaprot, ka sievietei vispirms jājūtas labi un jābūt labā garastāvoklī, lai vispār spētu mīlēties. Vēl vajadzētu apzināties, ka seksuālā enerģija ir visspēcīgākā enerģija ķermenī.

Tā ir centrālā dzīves enerģija, kas cilvēkam liek turpināt dzimumu un gūt baudu. Seksuālā enerģija nozīmē arī attieksmi pašai pret sevi, seksu un savu mīļoto.

Dari tā

1. Iepazīsti un pieņem savu seksualitāti. Esi aktīva, kusties, dienā nostaigā līdz 10 tūkstošiem soļu. Sports liek mums justies labi gan fiziski, gan mentāli, gan emocionāli. Sports uzlabo asinsriti un regulē asinsspiedienu – tas nozīmē, ka asinis vieglāk piekļūst arī dzimumorgāniem.

2. Aizej uz vienkāršu masāžu un ļaujies dziedinošajiem pieskārieniem. Pat vienkāršākie pieskārieni pamazām likvidēs muskuļu saspringumu un atmodinās seksuālo enerģiju.

foto: Shutterstock.com

3. Ja gribi justies jutekliski, vislabāk palīdzēs duša, vanna ar putām un svecēm, kāda skaistumkopšanas procedūra vai sporta nodarbība. Prieka pilnas darbības atbrīvo un stimulē tavu seksuālo enerģiju. Tās rada to īpašo sajūtu, kas ļauj patikt sev pašai.

4. Meditē vai arī atrodi pati savu veidu, kā pabūt vienatnē ar sevi. Pastaiga parkā vai pie jūras, kafijas tase kafejnīcā palīdzēs atslābināties un sniegs tik ļoti nepieciešamo iekšējo mieru, modinās jutekliskumu, mācīs būt klātesošai mirklī un ļaus sadzirdēt sevi un savu intuīciju.

5. Nedomā par seksu, bet gatavojies tam – izbaudi epilāciju, dušu, smaržīgas eļļiņas. Domā par savu partneri ar maigumu un ļaujies erotikai ar mīlestību un cieņu.

Ņem vērā!

● Seksuālās enerģijas atjaunošanai ir vajadzīgs laiks. Tā ir atgriezusies, kad esi gatava aizrautīgi izbaudīt visu – smaržas, krāsas, ēdienu, grāmatu, miegu un, protams, seksu.