Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27
Bērni
2020. gada 15. decembris, 06:36

"Burvīgi!" - hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama bērni pirmo reizi iziet uz sarkanā paklāja

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna (38) un princis Viljams (38) kopā ar visiem trīs bērniem izgājuši sabiedrībā. Ģimene pilnā skaitā pirmo reizi apmeklējusi sarkanā paklāja pasākumu.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi satiek ģimeni kopš pandēmijas sākuma. 2020. gada decembris

gallery icon
27

Nepilnas divas nedēļas pirms Ziemassvētkiem Kembridžas hercogu ģimene apmeklējusi pantomīmas izrādi Londonas teātrī “Palladium”, kas ir viens no vecākajiem Vestendā. Labdarības izrāde “Pantoland”, kurā galvenās lomas atveidoja Džulians Kleri un Elēna Peidža, organizēts, lai atbalstītu un pateiktos veselības aprūpes profesionāļiem un viņu ģimenēm par nesavtīgo darbu pandēmijas laikā.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Kembridžas hercogi pa izklāto sarkano paklāju gāja kopā ar visiem saviem bērniem, kas bija stilīgi saposti par godu saviesīgajam pasākumam. Ketrīna bija izvēlējusies melnu midi garuma kleitu ar nelielu sniegbaltu apdruku, bet Viljams klasisku uzvalku, zem kura žaketes bija uzvilcis koši sarkanu džemperi.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ierodas Edinburgā un viesojas skolā 2020. gada 7. decembrī

gallery icon
21

Septiņus gadus vecais princis Džordžs sekoja tēva pēdās. Zēns bija ģērbts džemperī ar sarkanām un melnām svītrām un tumšās biksēs. Princesei Šarlotei bija rūtaina kleita. Mazā princese gāja patstāvīgi, kamēr viņas vecākais brālis soļoja pa sarkano paklāju tētim pie rokas.

Hercogiene Ketrīna viesojas Londonas austrumos

gallery icon
19

Mazais princis Luiss izskatījās ļoti mīlīgs, ģērbts vilnas žaketē. Viņš gāja pie rokas mammai un uzmanīgi aplūkoja visus klātesošos. Ceļā uz teātri Kembridžas hercogi bija atteikušies no aizsargmasku likšanas, taču, ieejot teātrī, viņi uzlika šo jauno laiku aksesuāru un ieņēma vietas ložā kopā ar bērniem. Kembridžu atvases ar sajūsmu vēroja uz skatuves notiekošo un skaļi aplaudēja aktieriem.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Princis Viljams pasākumā arī teica uzrunu, kurā pieminēja mūžībā aizgājušo aktrisi Barbaru Vindzoru, ko briti ļoti mīlēja. “Es zinu, mēs pēc viņas ļoti skumsim,” izteicās princis. Viņš arīdzan norādīja, ka leģendārā aktrise savulaik pati uzstājusies šajā teātrī kopā ar pantomīmu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Karaliskās ģimenes iziešana sabiedrībā jau izraisījusi sajūsmas vētru sociālajos tīklos. “Cik burvīgi bērni!”, “Tik skaista ģimene”, “Viņi visi ir satriecoši”, “Uzreiz redzams, ka bērni ir pa īstam laimīgi,” – šādas un līdzīgas atziņas pauduši Kembridžu fani.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press