foto: Shutterstock
Tava pozitīvā enerģija iedvesmos arī citus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 14.12. līdz 20.12.
Cita pasaule
2020. gada 14. decembris, 05:08

Tava pozitīvā enerģija iedvesmos arī citus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 14.12. līdz 20.12.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Nedomā apiet likumus, neblēdies, esi godīgs, tad būs vieglāk atrast izeju no nepatīkamām situācijām. Tavam optimismam būs jāiztur nopietni pārbaudījumi. Iespējams radošo spēku apsīkums, vilšanās, zaudējumi. Pietrūks iedvesmas, jaunu iespaidu, kas palīdzētu pārvarēt sarūgtinājumus. Nepārdzīvo par lietām, kuras nav tavos spēkos mainīt.

VĒRSIS

Centies nesabojāt mājās valdošo patīkamo atmosfēru ar uzstājīgu rīcību. Apspriežot aktuālus jautājumus, izvairies no pamācoša, viszinīga toņa. Ja zini, kurā jomā ir palikušas nesakārtotas astes juridiskās lietās, ķeries pie to sakārtošanas. Strīdus situācijās var tikt atgādināti seni grēki. Spēja piedot un pacelties pāri aizvainojumiem palīdzēs ātrāk rast izlīgumu.

DVĪŅI

Risinot lietišķus jautājumus, taupi laiku un enerģiju, rūpīgi plāno darbdienu. Lai tiktu pāri apnikumam, mēģini saprast, ka nav vērts kreņķēties par to, kas ir neizbēgams. Pārvari nepatiku un raiti tiec galā ar pienākumiem. Jo mazāk lauzīsi galvu par rutīnu, jo vieglāk būs ar to sadzīvot. Uzdevumus, kas saistīti ar materiālās labklājības celšanu, risini neierastā ceļā.

VĒZIS

Mīlas lietās esi aktīvs un uzņemies iniciatīvu. Enerģijas tev netrūks, taču tā būs jāievirza pareizajās sliedēs. Pirms ikviena darījuma rūpīgi izpēti noteikumus, zini savas tiesības un pienākumus. Sastopoties ar grūtībām, neļaujies emocijām, meklē risinājumus, dari visu, kas tavos spēkos, lai novērstu kļūdas, mainītu situāciju uz labo pusi.

LAUVA

Atšķirīgu dzīves redzējumu rezultātā var veidoties konflikti ar tuviniekiem, jo viņiem šķitīs, ka ir tiesīgi tevi pamācīt. Neuzmet lūpu, centies cik vien iespējams savaldīgi paskaidrot savu rīcību. Rezultātā iegūsi vērtīgu pieredzi un daudzpusīgāku skatījumu uz dzīvi. Pieņemot svarīgus lēmumus, domā ar savu galvu, nepieļauj, ka ar tevi manipulē.

JAUNAVA

Brīžos, kad jāpieņem svarīgi lēmumi, paļaujies uz intelektu un radošu iedvesmu. Par spīti nebūšanām, noskaņojums būs darbīgs. Tiklīdz ļausies nīkulīgām emocijām un sevis žēlošanai, būs grūti saņemties. Savas domas un izjūtas uztici tikai tiem cilvēkiem, kas var palīdzēt, nevis vaimanā līdzi. Katrā situācijā mēģini atrast ko noderīgu, pamācošu.  

SVARI

Lai izvairītos no haotiskas rosīšanās, koncentrē uzmanību uz konkrētā brīža aktualitātēm. Tuvākajās dienās tevi var pārņemt grūti izskaidrojamas iedomas, ka kaut kā pietrūkst vai pieļauta liktenīga kļūda. Vairāk par visu kaitinās naudas trūkums, tomēr tas neatturēs no neapdomīgiem tēriņiem. Ieklausies pieredzes bagātāku cilvēku spriedumos.

SKORPIONS

Nedusmojies uz cilvēkiem, kas tevi kritizē vai pamāca. No malas kļūdas labāk redzamas, tāpēc ir vērts ieklausīties tajā, ko saka kolēģi, draugi, tuvinieki. Ja ietiepsies un par katru cenu paliksi pie sava, vēlāk, kad sapratīsi, ka tev nav bijusi taisnību, būs par vēlu kaut ko mainīt. Mēģini būt iejūtīgāks un diplomātiskāks – tā sasniegsi vairāk!

STRĒLNIEKS

Nonākot pie slēdziena, ka aktuālu plānu īstenošanai tev nepietiek zināšanu vai materiālo resursu, meklē risinājumu. Ja lietas labā neko aktīvi nedarīsi, arī rezultāta nebūs. Rūpīgi izvērtē gan līgumus, gan citus dokumentus, kurus paraksti. Pārbaudi visu, kas šķiet aizdomīgs vai nevieš uzticību. Saņemot paaugstinājumu amatā, ar atbildi nesteidzies.

MEŽĀZIS

Pašpaļāvība palīdzēs tikt pāri daudzām grūtībām – tiklīdz sāksi šaubīties, pat visvienkāršākais jautājums kļūs sarežģīts. Šajās dienās notikumi ies pa apli, jo pie vienas un tās pašas problēmas var nākties atgriezties atkal un atkal. Kamēr nepārvarēsi nedrošību, risinājums rokās nedosies. Tev pašam jābūt pārliecinātam, ka viss tiešām būs labi.

ŪDENSVĪRS

Gribēsi, lai ap tevi būtu uzticami cilvēki, taču atrast tos nebūs viegli. Vairies no impulsīvas, neaprēķināmas rīcības – tā radīs iespaidu, ka uz tevi nevar paļauties. Nesaskaņas attiecībās ar apkārtējiem uzskatāmi parādīs tava rakstura vājās puses – vai nu mainies, vai samierinies ar tām! Ja jūti, ka rodas iespēja laboties, izmanto to.

ZIVIS

Tuvākajās dienās naudas lietās avantūras būs nevietā, padošanās azarta vilinājumam pārāk riskanta. Mijiedarbība ar apkārtējiem būs veiksmīgāka, ja nekritizēsi un nenosodīsi, bet mēģināsi saprast citu rīcības iemeslus. No citiem prasīsi daudz, bet pats ar centību neizcelsies. Lai no tā izvairītos, gan mājās, gan darbā esi saprotošāks un pretimnākošāks.