Attiecības
2020. gada 12. decembris, 07:46

"Es izklaidējos pils guļamistabās": aktrise atklāti par romānu ar karalienes Elizabetes II dēlu

Jauns.lv

Rūtija Henšela sagrāvusi karalienes Elizabetes II “visnevainojamākā” dēla reputāciju. 53 gadus vecā dziedātāja un aktrise tiešajā ēterā izpļāpājusies par savām vētrainajām attiecībām ar princi Edvardu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Edvards un grāfiene Sofija ar bērniem

gallery icon
29

Britu karalisko ģimeni satricinājis jauns skandāls. Šoreiz tā centrā nonācis karalienes jaunākais dēls – 56 gadus vecais princis Edvards. Elizabetei II ir vēl divi vecāki dēli – Čārlzs un Endrū –, un meita Anna. Skandalozi fakti par prinča Čārlza privāto dzīvi laiku pa laikam parādās aizvien no jauna.

Princese Diāna un karaliene Elizabete II

Princese Diāna un karaliene Elizabete II.

gallery icon
19

Apprecoties ar lēdiju Diānu Spenseri, viņš turpināja attiecības ar Kamillu Pārkeri Boulzu. 2005. gadā karalienes vecākais dēls un nākamais Lielbritānijas troņmantinieks apprecēja savu jaunības dienu mīlestību, un kopš šī brīža viņa dēvējama par Kornovolas hercogieni Kamillu. Princeses Diānas traģiskā bojāeja aizvien satrauc daudzu britu karaliskās ģimenes fanu sirdis.

Princis Čārlzs un Kamilla

Princis Čārlzs un Kamilla.

gallery icon
30

Princis Endrū ir pazīstams kā liels brunču mednieks. Savukārt pavisam nesen viņš nonāca grandioza skandāla epicentrā. Atklātībā parādījās fakts, ka viņš bijis draugos ar bēdīgi slaveno pedofilu un seksa verdzības organizatoru Džefriju Epšteinu, kurš vēlāk apcietinājumā izdarīja pašnāvību. Karalienes otro dēlu tur aizdomās, ka viņš, iespējams, izmantojis sava drauga piedāvātos pakalpojumus.

Prinča Endrū un Sāras Fērgusones kāzas

gallery icon
52

Abu dēkaino brāļu vidū princis Edvards izskatījās kā īsts eņģelis. Taču arī viņa “skapī ir atrodami skeleti”. Atklājies, ka princim piecus gadus bijušas seksuālas attiecības ar dziedātāju un aktrisi Rūtu Henšelu.

Karalienes jaunākais dēls atteicies no dienesta armijā un strādājis kompānijās, kas nodrošina teātra uzvedumus. Abu iepazīšanās brīdī Rūtijai bija 20 gadu, bet Edvardam – 23. Princis strādājis kā teātra trupas režisora palīgs.

Šobrīd Henšela ir Lielbritānijā populārā realitāte šova “I’m a Celebrity... Get Me Out of Here” dalībniece. Tieši šis programmas tiešajā ēterā viņa pastāstījusi par savām attiecībām ar princi. Rūtija runāja par dzīves posmu, kad viņas karjera bija pašās virsotnēs. Deviņdesmito gadu vidū viņa kāpa uz skatuves pasaulē labākajos teātros un filmējās kino. Jaunā aktrise bija arī zvaigzne Londonas Vestendā iestudētajā Endrū Loida Vēbera mūziklā “Kaķi”.

“Es uzstājos Bakingemas pilī, dziedāju karaliskajā dārzā. Taču es arī lieliski izklaidējos šīs pils guļamistabās,” atklāja Rūtija. Vēlāk aktrise precizēja, ka nav zinājusi, ka tobrīd ir ieslēgti mikrofoni. “Es biju šokā. Jūs kaut ko pasakāt un aizmirstat, ka piedalāties šovā,” taisnojās Rūtija. Taču savas attiecības ar princi Edvardu viņa nenoliedza, informē izdevums “The Sun”.

Zināms, ka viņus vienojis romāns līdz pat Edvarda laulībai ar Sofiju Rīzu-Džounsu 1999. gadā. Turklāt Rūtija pat apmeklējusi sava bijušā mīļotā kāzas. Karalienes Elizabetes jaunākais dēls pēc laulības reģistrēšanas saņēma Veseksas grāfa titulu. Savukārt viņa sieva kļuva par Viņas karalisko augstību Veseksas grāfieni. Edvardam un Sofijai ir divi kopīgi bērni – lēdija Luīze Vindzora (17) un Severnas vikonts Džeimss (12).

Rīgā viesojas britu princis Edvards un grāfiene Sofija

gallery icon
19

Pēc šķiršanās no Edvarda Rūtija apprecējās ar aktieri un dziedātāju Timu Hovaru. Viņš bija arī Rūtijas partneris Vestendas mūziklā “Pegija Sjū precas”. Pārim ir divas meitas – Lilija un Dollija. Pēc sešiem laulībā nodzīvotiem gadiem 2010. gadā abi izšķīrās.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Valsts prezidents tiekas ar princi Edvardu

gallery icon
12