foto: Shutterstock
Būs daudz negaidītu jaunumu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 9.11. līdz 15.11.
Cita pasaule
2020. gada 9. novembris, 10:59

Būs daudz negaidītu jaunumu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 9.11. līdz 15.11.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Ļauj katram pašam nonākt pie īstā risinājuma. Darbam, kuram neredzi jēgu, klāt neķeries. Nepatika un sevis piespiešana ies rokrokā ar nomāktu garastāvokli. Ikdienas pienākumu klāstu var papildināt iepriekš nepabeigtie vai uz pēdējo brīdi atliktie darbi, var būt jākoriģē ilglaicīgs projekts. Uzmani savu un tuvinieku veselību.

VĒRSIS

Neraugoties uz to, ka apkārtējie priecāsies par tavu klātbūtni, izteiks komplimentus un slavēs, piedomā pie savas uzvedības, ģērbšanās stila un izskata. Nekas nav tik labs, lai nebūtu vēl labāks! Iedvesmu pozitīvām pārvērtībām dos iecere ielīst seno dienu kleitā vai džinsos. Ja mācēsi sevi pasniegt un nebaidīsies no kritikas, itin viegli defektu pārvērtīsi efektā.

DVĪŅI

Neko jaunu nesāc, pievērsies iesāktu darbu un procesu novešanai līdz galam. Var gadīties, ka, meklējot izeju no vienas situācijas, rodas ideja, kā atrisināt citu. Ja arī kaut kas nenotiek pēc tava prāta, nedusmojies uz apstākļiem, neapvainojies uz līdzcilvēkiem. Rodi sevī spēku pielāgoties, ļaujies notikumiem, situācija pateiks priekšā, kā rīkoties.

VĒZIS

Draugu mudināts, vari aizrauties ar lietām, par kurām iepriekš neko nezināji un kuras likās mazsvarīgas. Erudītu, daudzpusīgu cilvēku ietekmē izvingrināti prātu un iegūsi vērtīgas atziņas. Kaut pašam ideju netrūks, tomēr novērtē līdzcilvēku domu lidojumu, uzklausi partnerus, ar kuriem iepriekš bijusi laba sadarbība.

LAUVA

Lai cik grūti brīžiem būtu savākties, strādā ar domu, ka viss, ko dari, ir tavas labklājības un karjeras labā. Stingra griba un apņēmība palīdzēs nepadoties, taču rēķinies ar to, ka mērķu sasniegšanai būs nepieciešams arī laiks. Esi nopietns un lietišķs, nepieļauj paviršības. Īstajā vietā un brīdī sperts solis pavērs iespēju apliecināt savas profesionālās spējas un varēšanu.

JAUNAVA

Darbā tavi panākumi būs atkarīgi no uzņēmības un neatlaidības. Tici saviem spēkiem un talantiem! Nelaid garām izdevību gozēties uzmanības saulītē un apmierināt savu patmīlību. Brīvajos brīžos ieteicams vairāk būt ārpus mājas, svaigā gaisā. Ja kaut ko iegādājies, rūpīgi pārbaudi preces kvalitāti.

SVARI

Mājās situācija būs labvēlīga pārkārtojumiem un iecerēm, par kurām domāji jau sen, bet kuru īstenošanai pietrūka apņēmības vai vienprātības. Tikai nepārspīlē, neforsē notikumus, ievēro apstākļu diktēto tempu. Ja nespēj tikt galā ar kādu grūtu uzdevumu, jo to nesaproti vai tev pietrūkst padoma, sarīko ģimenes apspriedi. No daudziem ieteikumiem kāds noteikti noderēs.

SKORPIONS

Brīžiem var pārņemt dežavū sajūta, prātā uzplaiksnīt pagātnes ainiņas, atgriezties reiz bijušas izjūtas. Atļaujies būt sentimentāls! Vēlāk veiksmīga būs līdzdalība politiskās un sabiedriskās aktivitātēs. Viegli atradīsi kopīgu valodu ar cilvēkiem, kam ir lielāka pieredze un dzīves rūdījums. Iespējams, pateicoties tieši šiem ļaudīm, tiksi pie labiem rezultātiem.

STRĒLNIEKS

Darbā nelaid garām iespēju atgādināt priekšniecībai un dažādiem ierēdņiem viņu solījumus un pienākumus. Aizstāvi savas intereses, cīnies par taisnīgu darbu sadali un godīgu samaksu. Ja rīkosies aktīvi, pat vispārdrošākās idejas kļūs par realitāti. Tomēr pieļaujamas arī vilšanās, tāpēc nepieķeries vienai iecerei, esi gatavs pārslēgties, tiklīdz tāda nepieciešamība rodas.

MEŽĀZIS

Negaidi uz veiksmīgu apstākļu sakritību vai mistisku palīdzību no malas, brīdi palidinājies pa mākoņiem, sapratīsi, ka pašam vien ar savām problēmām jātiek galā. Daļu rūpju uztici mīļotajam cilvēkam, necīnies viens. Ļauj vaļu radošai pašizpausmei, izvēlies neparastus situācijas risinājumus, nebaidies improvizēt. Paliec pie sava pat tad, ja apkārtējie neticībā groza galvu.

ŪDENSVĪRS

Veiksies darbi, kur vajadzīgas ne tikai praktiskas iemaņas, bet arī māksliniecisks piesitiens. Vari nodarboties ar jauna interjera veidošanu vai atsvaidzināt veco, izmantojot oriģinālus akcentus. Tikai atturies no vēlmes pamācīt, labāk uzklausi līdzcilvēku teikto. Ja nebūsi pārāk uzstājīgs un ļausi katram pašam izlemt, kā rīkoties, tavas ieceres atbalstīs arī tuvinieki.

ZIVIS

Svarīgs veiksmīgas sadarbības priekšnoteikums – drosmīga pieeja kritiskās situācijās. Strādā ar atdevi, un panākumi būs. Vēlāk sargies nonākt nepareizu priekšstatu varā. Nesteidzies izdarīt secinājumus par cilvēku pēc pirmās tikšanās – sākotnējais iespaids var izrādīties mānīgs. Sarunas un kopīgas aktivitātēs ļaus labāk iepazīt vienam otru.