foto: Shutterstock
Trīs zodiaka zīmes, kuras neprot draudzēties
Uzmanies - nesteidz uzticēt Ūdensvīram savus noslēpumus.
Cita pasaule
2020. gada 5. novembris, 15:14

Trīs zodiaka zīmes, kuras neprot draudzēties

Jauns.lv

Kāpēc vieni cilvēki nekavējoties steidz palīgā, savukārt citi laipni smaida, bet pazūd tieši mirklī, kad viņu palīdzība ir visvairāk vajadzīga? Nesteidz te meklēt skaidrojumu, ka cilvēkiem ir dažādi raksturi, vai arī vainot sevi. Astrologi uzskata, ka dažas zodiaka zīmes vienkārši spēj domāt tikai par sevi. Draugi viņiem nav prioritāte.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lūk, 3 zodiaka zīmes, ar kurām patiesa, nesavtīga draudzība nav iespējama:

1. Jaunava

Jaunavas ir patīkami cilvēki, nežēlo komplimentus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji labprāt sastādīs kompāniju un kopā aizies uz kino, uz kādu pasākumu. Taču uzturēt īstu draudzību viņi vienkārši nespēj. Šodien viņš tev ir tuvs cilvēks, bet rīt var nodot, ne aci nepamirkšķinot. Ja gribi labas attiecības ar Jaunavu, vienkārši saglabā starp jums distanci.

 2. Vērsis

Vērši tā pa īstam mīl tikai sevi. Ja domā, ka jūsu tuvā draudzība to var mainīt, tu smagi maldies. Šajā zodiaka zīmē dzimušie cilvēki sagaida, ka vienmēr par viņiem jūsmosi, allaž atbalstīsi. Ja šo visu nevēlies, vienkārši turies pa gabalu.  

3. Ūdensvīrs

Pirmajā mirklī Ūdensvīri tiešām no sirds interesējas par tavu dzīvi, vēlas visu zināt. Šāda drauga uzmanība ir tiešām patīkama. Jauki, ka vaicā, ko darīji vakar, ko mēdz darīt brīvdienās utt. Bet vēlāk šo privāto informāciju var mierīgi izmantot pret tevi. Esi uzmanīgs, nesteidz uzticēt Ūdensvīram savus noslēpumus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās