Attiecības
2020. gada 30. oktobris, 10:49

Īpašs pārsteigums no debesīm - Kima Kardašjana dzimšanas dienā saņēmusi vārdos neaprakstāmu dāvanu no vīra

Jauns.lv

Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kura pagājušajā nedēļā nosvinējusi savu 40. dzimšanas dienu, sociālajos tīklos padalījusies ar aizkustinošo un unikālo dāvanu, ko saņēmusi no vīra repera Kanje Vesta.

Kanje Vests sievai sagādājis ļoti pārdomātu dāvanu - hologrammu ar viņas mirušo tēvu Robertu. Hologramma ir ar lāzera staru palīdzību radīts telpisks attēls.

Roberts Kardašjans nomira no vēža 2003.gadā, kad Kimai bija 22 gadi.

"Tev ir 40 un tu esi pieaugusi. Tu izskaties skaista tāpat kā tad, kad vēl biji maza meitene. Es sargāju tevi, tavas māsas un brāli, un jūsu bērnus katru dienu," stāsta Roberts, kurš izskatās gluži kā dzīvs.

Tētis uzslavējis arī meitas panākumus un lēmumu kļūt par advokāti tāpat kā viņš. Zināms, ka par savu lēmumu attīstīt šo karjeru Kima paziņojusi pagājušajā gadā. Viņa uzsākusi četru gadu studiju kursus.

Hologrammas radītais tēls priecājās arī par viņas vīru. "Tu apprecēji pasaulē ģeniālāko vīrieti - Kanje Vestu," saka Roberts. "Tu esi visapbrīnojamākā māte saviem četriem burvīgajiem bērniem."

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon
29

Kima "Twitter" raksta, ka, emociju pārpildīta, vērojusi hologrammu atkal un atkal, jo tā izskatoties "tik dzīva". "Es nespēju aprakstīt vārdiem, ko tas nozīmēja man, manām māsām, brālim, mammai un tuvākajiem draugiem. Paldies, Kanje, par šīm atmiņām, kas ilgs mūžību," pateicīga vīram ir Kima.

Roberts Kardašjans, kurš ir Kimas, Kortnijas, Hlojas un Roberta Kardašjanu tēvs, bija advokāts un uzņēmējs, kurš sabiedrībā popularitāti guva kā O.Dž.Simpsona draugs un aizstāvis 1995.gada slepkavības lietā.

2003.gada jūlijā Robertam Kardašjanam tika diagnosticēts barības vada vēzis. Viņš nomira divus mēnešus vēlāk, būdams 59 gadus vecs.