Attiecības
2020. gada 30. oktobris, 03:59

"Man teica, ka mani pameta" - sieviete pēc 44 gadiem atkal ierauga savu māti un dvīņumāsu, kuras dzīvo otrā pasaules pusē

Jauns.lv

46 gadus vecā Denīze Makartija visu dzīvi domājusi, ka vecāki bērnībā no viņas atteikušies. Pateicoties modernajām tehnoloģijām, sieviete uzzinājusi, kas patiesībā noticis pirms 44 gadiem, turklāt piedzīvojusi milzu pārsteigumu, kad uzzinājusi, ka viņai ir dvīņumāsa.

Denīzi pirms 44 gadiem no Dienvidkorejas adoptēja kāda ģimene ASV. 2016.gadā, viesojoties savā dzimtenē, Denīze uzzinājusi par korejiešu DNS programmu, kas spēj atrast uz ASV adoptēto bērnu bioloģiskos vecākus (ja abas puses tam piekritušas). Denīze reģistrējusies programmai, līdz pēc dažiem gadiem sagaidījusi atbildi.

foto: ekrānuzņēmums no video
Denīze Makartija

Izrādās, arī viņas bioloģiskā māte pēc gada pieteikusies programmai, un abu sieviešu DNS sakrituši.

14.oktobrī ģimene piedzīvojusi emocionālu atkalapvienošanos virtuālajā vidē.

"Man teica, ka mani pameta, tāpēc man nebija ne jausmas, ka man ir ģimene," stāsta Denīze, kurai pēc dzimšanas dots vārds Sangī.

1976.gadā, kad viņai ar māsu bijuši vien 3 gadi, abas kopā ar vecmāmiņu staigājušas pa tirgu Seulā. Pēkšņi abas meitenes pazudušas no vecmāmiņas redzesloka. Tika uzsākta bērnu meklēšana. Tikai pēc trīs dienām atrada Denīzes māsu, bet par otru bērnu nebija ne vēsts. Nezināmu iemeslu dēļ Denīze nonākusi bāreņu namā un vēlāk adoptēta uz ASV.

foto: ekrānuzņēmums no video
Denīzes dvīņumāsa un māte

"Mēs tevi nekad nepametām, Sangī," sacīja sievietes dvīņumāsa Sangē. "Mēs katru dienu tevi meklējām." Ģimene pat bija izveidojusi biznesu, lai varētu tirgoties Seulas tirgū, kur meitene pēdējo reizi redzēta.

Denīze bijusi saviļņota, kad uzzinājusi, ka viņai ir vecāks brālis un arī māsa, bet, kad uzzinājusi, ka abas ir dvīnes, sajūtas bijušas neaprakstāmas. Abas esot līdzīgas ne tikai ārēji, bet arī raksturā un interesēs. Diemžēl atkalredzēšanos nepiedzīvoja Denīzes tēvs un vecmāmiņa, kuri devušies mūžībā.

foto: ekrānuzņēmums no video
Denīzes bioloģiskā māte, brālis un dvīņumāsa

Sieviete stāsta, ka beidzot jūtas piepildīta un ļoti cer, ka jau drīz, kad starptautiskā ceļošana atkal kļūs droša, varēs savu bioloģisko ģimeni satikt arī klātienē.