foto: Freepik.com
Kādas kleitas modē šajā rudenī?
Mode
2020. gada 22. oktobris, 10:20

Kādas kleitas modē šajā rudenī?

Karlīna Timofejeva

Pēdējos gados varētu teikt, ka Latvijā ir tikai divi gadalaiki – vasara un visi pārējie kopā. Bet tas netraucē sapucēties izbaudīt sievišķību! Kleitas vienmēr ir labākā izvēle. Ikdienai un svētkiem. Krāsas, audumi, dizains. Lasi rakstu un uzzini, kādas kleitas modē šajā rudenī!

Rūtis, rūtis, rūtis 

Jakas, svārki, džemperi un arī kleitas. Šoruden rūtis svin savu uzvaras gājienu – tās piešķir tērpam karaliskumu un tajā pat laikā rudenīgi omulību. Nevar noliegt, ka rūtainās kleitas vislabāk piestāv tieši rudens drēgnumam. Krāsainas un pamanāmas, melnbaltas vai pavisam smalkas un vienas krāsas toņkārtā rūtis vienkāršai ikdienai piešķir ko aizraujošu. 

Balonu uznāciens 

Un nē, tās nav tikai parastas kleitas ar balona griezumu. Kaut arī tās šoruden manāmas gana bieži, lielāka uzmanība tomēr tiek veltīta “pufīgajām” piedurknēm. Jo vairāk, jo labāk! Šauras viduklī vai sasietas ar jostu, vidēja garuma vai garas kleitas. Modeļu augumos tiek izrādīti dažādi dizaini, bet viens gan ir kopīgs – platās piedurknes. 

Zelta vērtība 

Zelts visā tā krāšņumā. Zeltam vērtība šajā gadā ir augusi un tāpat arī kleitām, ko rotā zelts. Lieki gan piebilst, ka tā ir tikai krāsa, jo no īsta zelta nav ne miņas. Modes namos redzamas gan pavisam klasiskas ballīšu kleitas zelta krāsā, gan ar jostām, bārkstīm, ķēdēm, fliteriem un citiem aksesuāriem. Vēl viena lieliska izvēle ballītēm – spoži svētki garantēti! 

foto: Freepik.com

Mirdzi spoži fliteru kleitā 

Fliteru klietas ir kā radītas Jaunā gada sagaidīšanas ballītei. No pieguļošām mini kleitām līdz garām kleitām ar šķēlumu. Seksīga un sievišķīga – šī kleita neatstās vienaldzīgu nevienu ballītes viesi.  

Bārkstis jautrākai dzīvei

Garas un īsas – bārkstis viennozīmīgi atdzīvinās tērpu. Kur nu vēl piemērotāks tērps ballītei, kas tā vien aicina laisties dejā. Izvēloties šādu kleitu nebūs jātērē nauda aksesuāriem, jo bārkstis piešķir savu odziņu pat visvienkāršākajam apģērbam.  

Izaicinošais mini, kuru sedz garas bārkstis no vidukļa līdz pat potītēm, kopā ar masīviem šņorzābakiem ļaus paradīt Tavu spēcīgo un neatkarīgo sievietes dabu. Bet maigumu atraisīs krītoša satīna kleita ar vien pāris desmit centimetru garām bārkstīm lejasdaļā un pieskaņotām sandalēm uz papēža. 

Koši sarkanā – visi skatieni uz Tevi

foto: Freepik.com

Koši sarkanā lieliski izcelsies pelēcīgajās rudens un ziemas dienās. Kleitas var būt atšķirīga dizaina vai materiāla, jo akcents likts tieši uz sarkano krāsas toni. Elegantas vakarkleitas no zīda vai mākslīgajiem materiāliem, augumam pieguļošas vai kuplas, uz viena pleca vai bez lencēm kā radītas svinīgiem pasākumiem. Savukārt, ikdienas krāšņumam vari izvēlēties vidēja garuma kokvilnas kleitu ar augsto apkakli. 

Melnās kleitas – vienmēr modē 

Nepārspējama klasika. Šajā sarakstā ir arī kleita visiem dzīves notikumiem – mazā melnā kleitiņa. Krāsa, kas piestāv ikvienam. Ja mazā melnā kleita Tavā skapī jau ir, tad šajā rudenī kolekciju vari papildināt ar pārliecinošu un uzkrītoši sievišķīgu kleitu. Milzīgi volāni, atkailināti pleci vai caurspīdīgs tills, izvēlies sev tīkamāko, drāmas pietiks visiem!  

Esi gatava rudens iznācienam kopā ar Andelemandele! Iegādāties kleitas internetā ir labākā izvēle – esi drošībā un nestāvi rindā! Turklāt Andelē atradīsi ne tikai kleitas, bet arī apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem, bērniem, kā arī preces mājai un auto. Meklē rudens pērles? Ieskaties mūsu bloga rakstā ''Kleitas rudens un ziemas sezonai Andelemandele dzīlēs'' un papildini savu kolekciju!