Dzīvesstils
2020. gada 23. septembris, 06:56

Šī jaunā meitene cītīgi strādājot, tostarp "McDonald's", sakrāj naudu, lai tiktu pie savas mājas

Jauns.lv

Medisona Pikeringa (19) no Kvīnslendas štata Austrālija ir pierādījusi, ka ar darbu un gadiem ilgu krāšanu ikviens var nopirkt savu māju, ziņo Dailymail.co.uk.

Meitene par savu māju sākusi sapņot 11 gadu vecumā. Jau tobrīd sākusi krāt katru monētu, pie kuras tikusi. 

Sasniedzot likumīgo slieksni darba gaitām - 14 gadu vecumu, meitene uzreiz sākusi strādāt ātrās ēdināšanas uzņēmumā "McDonald's". 

Viņa bija tik ļoti apņēmīga iegādāties savu māju, ka pat, absolvējot vidusskolu un iestājoties augstskolā, nolēma paralēli studijām strādāt arī pilnas slodzes darbu kā interneta mediju menedžere. 

Diemžēl pirmais bankas aizdevums tika noraidīts, bet jauniete nepadevās un turpināja krāt.

Pēc otrā mēģinājuma, iekrājot 30 000 Austrālijas dolāru (18 500 eiro), viņai beidzot tika apstiprināts aizdevums 300 000 dolāru apmērā (184 000 eiro). 

Šobrīd norit mājas būvniecība. Katru nedēļu kopā ar mammu Medisona dodas aplūkot būvniecības darbus. 

"Visi, kuriem par šo stāstu, jautā: "Kā tu to izdarīji? Tavi vecāki noteikti iedeva šo naudu." Nē, man vecāki nav iedevuši ne centa. Es visu šo smago darbu esmu paveikusi pati," stāsta Medisona. 

"Jaunajiem cilvēkiem, kuri domā par māju, bet šaubās, ir jāsaprot, ka nav nepieciešama galējā summa. Ir nepieciešams tikt līdz aizdevumam," norāda Medisona, piebilstot, ka cerot, ka šis būs tikai pirmais no vairākiem viņas īpašumiem.