foto: Instagram @tall_and_stronggirls_worldwide
195 cm garā modele savā mūžā tikusies tikai ar mazāka auguma vīriešiem; arī viņas vīrs ir par 39 cm īsāks
Modele Emeralda Langena (195 cm) kopā ar vīru (156).
Attiecības
2020. gada 5. augusts, 20:43

195 cm garā modele savā mūžā tikusies tikai ar mazāka auguma vīriešiem; arī viņas vīrs ir par 39 cm īsāks

Jauns.lv

Modele Emeralda Langena (32) no Toronto (Kanāda) ir 195 centimetrus gara, kamēr viņas vīrs – par 39 centimetriem īsāks. Viņa atklāj, ka savā mūžā tikusies tikai ar īsākiem vīriešiem, ziņo DailyMail.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Esmu kopā ar savu vīru 11 gadus. Pirms laulībām es reti gāju uz randiņiem, bet visas reizes – ar vīriešiem, kuri bija par mani īsāki. Lai arī varētu šķist, ka īsāki vīrieši varētu izvairīties no manis garā auguma dēļ, tomēr tā nav. Esmu pamanījusi, ka tieši gara auguma vīrieši nervozē, ka esmu garāka par viņiem, ” stāsta modele.

Viņai ir arī sava “Instagram” lapa, kur dalās ar fotogrāfijām. Reizēm tās gan piesaistot nevajadzīgu uzmanību, tostarp viņa saņemot arī neķītras vēstules.

Langena vienmēr esot gribējusi būt gara. Tā kā viņas vecākā māsa bijusi 192 centimetrus gara, tad vēlējusies izaugt vismaz tikpat gara. Pusaudžu gados viņa esot izlasījusi, ka smēķēšana un kofeīns var ietekmēt augšanu, tāpēc tos izslēgusi no savas ikdienas. Tagad esot redzams, ka tas atmaksājies, jo esot izaugusi pat pāris centimetrus garāka par māsu.

“Skolā gan jutos mazliet neveikli. Bieži noliecos, lai ietilptu klases kopbildēs. Visi jokoja, ka mani aicinās spēlē basketbolu, bet realitātē neviens to nedarīja, ” atminas Langena.

Problēmas reizēm radot arī apģērbu iegādāšanās, piemērota dzīvokļa atrašana. Tāpat, ejot pa ielu, svešinieki mēdzot skaļi uzsaucot: “Cik gara tu esi?” Tas sievieti kaitinot, viņasprāt, pieklājīgāk būtu pienākt klāt un aprunāties.

Mēģinot atrast savu vietu modeļu biznesā, viņa vairākkārt esot saskārusies arī ar to, ka ir pārāk gara, bet tagad beidzot esot veiksmīgi atradusi savu vietu modeļu biznesā.