Skaistums
2020. gada 9. jūlijs, 20:19

Zobu defekti, strijas, silikona krūtis: jaunā pārvērtību šova “Operācija: jauna dzīve” kandidāti atklāj pieteikšanās iemeslus

Jauns.lv

Fiziskais izskats traucē justies pilnvērtīgi, tā TV3 raidījumam "Bez tabu" apgalvo jaunā pārvērtību šova “Operācija: jauna dzīve” kandidāti, kas ieradušies uz atlasi.

“Es nolēmu pieteikties, jo mana lielākā problēma ir zobu defekts, kas man traucē. Tāpat man ir strijas uz vēdera, ” norāda četru bērnu māte Dzīne, kas pieteikusies šovam.

“Visu dzīvi esmu dzīvojusi ar šķību smaidu. Tā kā es strādāju kultūras sfērā, tad sanāk vadīt pasākumus. Tāpat mācos par vizāžisti. Šķībais smaids man iekšēji liedz kļūt atvērtākai un pašpārliecinātākai,” atklāj cita šova kandidāte Liene.

Arī Reinis pieteicies šovā, jo augšžoklī nav zobu.

Savukārt Artūrs, kuru pats un apkārtējie dēvē par Diānu, vēlas kļūt par sievieti. “Balss sieviešu ir, bet pietrūkst silikona krūtis, lai es varētu pilnveidoties kā sieviete.”

Dalībai šovā pieteikušās 1300 personas. No visiem dalībniekiem žurija izvēlēsies tikai sešus: četras sievietes un divus vīriešus.