Skaistums
2020. gada 9. jūlijs, 06:22

Viena no garāko kāju īpašniecēm mīl tās izrādīt īsos svārkos un augstpapēžu kurpēs. Tiesa, galvu gan bieži nākoties atsist

Jauns.lv

Rena (Rentsenhorlo) Bada (29) ir viena no pasaulē garāko kāju īpašniecēm. Viņas augums ir 205 cm, bet kāju garums – 134 cm. Sieviete lepojas ar savām garajām kājām un mīl tās izrādīt ar īsiem svārkiem un, neskatoties uz savu garo augumu, velk arī augstpapēžu kurpes, ziņo DailyMail.

Sieviete šobrīd dzīvo Čikāgā, Amerikas Savienotajās Valstīs, bet dzimusi ir Mongolijā. Arī abi viņas vecāki ir divus metrus gari.

Rena atzīst, ka garais augums reizēm gan sagādājot arī raizes. Īpaši grūti esot atrast piemērotu apģērbu, tāpat bieži nākoties atsist galvu pret durvju stenderēm vai zemiem griestiem.

Kad bijusi jaunāka, tad sava garā auguma dēļ bieži jutusies neērti, bet, kļūstot vecākai, to iemīlējusi un sapratusi, cik tas ir unikāls. Esot saņēmusi pat pāris piedāvājumus darboties ar modeļu aģentūrām.

Sociālajā vietnē "Instagram" sieviete dalās ar savām fotogrāfijām, tās komentējot ar pašpārliecinātiem ierakstiem. Kāds no tiem vēsta: "Es nesalīdzinu sevi ar citiem. Es zinu, ka esmu vislabākā tieši savā veidā. "

Tēmas