foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Neticams, bet patiess stāsts! Sieviete saprata, ka ir stāvoklī tikai tad, kad sākās dzemdības
Bērni
2020. gada 20. jūnijs, 05:45

Neticams, bet patiess stāsts! Sieviete saprata, ka ir stāvoklī tikai tad, kad sākās dzemdības

Jauns.lv

Greisa (32) un Džeimss (34) Mīčimi no Litlhemptonas (Lielbritānija) piedzīvojuši pavisam neticamu stāstu. Trīs bērnu māte nav zinājusi, ka ir stāvoklī un drīz dzemdēs ceturto, ziņo DailyMail.

Kādu dienu, piecēlusies agri no rīta, Greisa nav jutusies labi, tādēļ iedzērusi paraceptamolu. Pēc tam devusies uz labierīcībām, kur sapratusi, ka viņai noiet ūdeņi.

Sievietei sākot kliegt, viņas vīrs un vecākais dēls Tailers (13) ieskrējuši vannasistabā, jo sākotnēji domājuši, ka kāds Greisai uzbrūk.

“Es kliedzu: “Tur kaut kas nāk! Izsauciet mediķus!” Tas bija kā no filmas. Viss notika tik ātri, ka Džeimsam bija jāķer bērns ar rokām turpat tualetē, ” atceras nu jau četru bērnu māte. Viņa arī atklāj, ka, runājot pa telefonu ar mediķiem, vīrs teicis: “Izskatās, ka dzimst bērns, bet viņa nav stāvoklī!”

Slimnīcā bērns rūpīgi izmeklēts, jo, nezinot, ka gaida bērnu, sieviete lietojusi gan dažādus stiprus medikamentus, gan – svētku reizēs – alkoholu. Par laimi, mazā meitenīte piedzimusi vesela.

Stāstu vēl neparastāku dara fakts, ka vīrs gaidījis vazektomijas procedūru, savukārt sievietei bijušas mēnešreizes un nekas nav liecinājis, ka viņai iestājusies grūtniecība. Greisa ir pārsteigta par notikušo, jo iepriekš jau bija dzemdējusi trīs bērnus. Šī grūtniecība pilnībā esot atšķīrusies no iepriekšējām.

Mazā Sjenna pasaulē nāca pērn decembrī. Viņa svēra 3,3 kilogramus.