Kā dārgi un ar glanci trenēties izolācijas laikā: iegādājies “Louis Vuitton” hanteles par teju 2000 eiro
Stila jaunumi
2020. gada 21. aprīlis, 04:22

Kā dārgi un ar glanci trenēties izolācijas laikā: iegādājies “Louis Vuitton” hanteles par teju 2000 eiro

Jauns.lv

Lai turpmāk varētu sportot ar glanci, modes nams “Louis Vuitton” pievērsies arī sporta aprīkojuma izgatavošanai. Ja esi modes mīļotājs un esi gatavs šķirties no prāvas naudas summas sporta aprīkojuma iegādei, tad jaunais preču piedāvājuma klāsts ir kā radīts tev.

"Šīm hantelēm ir pārsteidzoša estētiskā un sportiskā pievilcība. Tās ir ideāla dāvana tiem, kuri vēlas vingrot ar glanci, vai vēlas papildināt mājas sporta zāli ar ekskluzīvām “Louis Vuitton” detaļām. Aprīkojums izgatavots no spoža metāla, kas papildināts ar uzkrītošu audekla rokturi un brenda paraksta gravējumiem," vēsta hanteļu apraksts oficiālajā uzņēmuma lapā. Ping Pong Set James Monogram Eclipse Canvas in Women's Accessories Home and Lifestyle collections by Louis Vuitton

foto: louisvuitton.com
"Louis Vuitton" 3kg smagas hanteles.

Tiesa, jaunās preces cena ir visai iespaidīga. Hanteles iespējams iegādāties par 1850 eiro.

Savukārt lētāka ir lecamaukla, tās cena - 455 eiro. 

foto: louisvuitton.com
"Louis Vuitton" lecamaukla.

Tāpat modes nams piedāvā arī iegādāties galda tenisa aprīkojumu. Tā cena - 1550 eiro. 

foto: louisvuitton.com
"Louis Vuitton" galda tenisa aprīkojums.

Aprakstā minēts, ka komplekts ir ideāli piemērots līdzi ņemšanai, dodoties ceļojumos. Jauns.lv gan atgādina, ka šobrīd visā pasaulē izplatās jaunais koronavīruss Covid-19, tādēļ cilvēki aicināti palikt mājās. Tas gan neliedz domāt radoši un iekārtot kādu istabu vai dārza pagalmu sportošanai, lai sociālās distancēšanās laikā uzturētu sevi labā fiziskā formā.