foto: AP/Scanpix
Karaliskā ģimene atradusi Harija un Meganas aizvietotājus
Princeses Beatrise un Eiženija.
2020. gada 29. janvāris, 06:18

Karaliskā ģimene atradusi Harija un Meganas aizvietotājus

Jauns.lv

Britu karaliskās ģimenes biogrāfs Roberts Leisijs paredz, ka princesēm Beatrisei un Eiženijai nāksies nomainīt princi Hariju un viņa sievu, Saseksas hercogieni Meganu Mārklu. Vismaz tā vēsta ārvalstu tabloīdi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: AP/Scanpix
Princeses Beatrise un Eiženija.

Pēc Leisija domām, karaliskā ģimene var paļauties uz prinča Endrjū meitām. “Ja divi tiek "izsisti" laukā, diviem jāieņem viņu vieta, un tie divi būs Beatrise un Eiženija,” paredz Leisijs.

Tāpat viņš atgādinājis, ka savulaik princis Harijs uzskatīja Beatrisi un Eiženiju par apbrīnas vērtiem piemēriem. Jautājums noslēdzoties vien tajā, vai princeses piekritīs.

Princese Beatrise agrā bērnībā

gallery icon
37

Biogrāfs uzskata, ka māsas neatteiksies no šādas iespējas: “Tas ir tieši tas, kas nepieciešams karaliskajai ģimenei tuvākos piecpadsmit gadus, kamēr viņu vietā stāsies princis Džordžs (prinča Viljama dēls).”

31 gadu vecā Beatrise un 29 gadus vecā Eiženija ir britu karalienes Elizabetes II mazmeitas un prinču Harija un Viljama māsīcas. Viņas ieņem devīto un desmito vietu britu troņa mantošanas līnijā. 

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon
58

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogi pilnībā zaudējuši karaliskos titulus. Pāris vairs neizmantos savus karalisko titulus un nesaņems līdzekļus no valsts.