Cita pasaule
2020. gada 25. janvāris, 04:30

Nepārspīlē un nesabiezini krāsas! Dienas horoskops 25. janvārim

Jauns.lv

Lai izdevusies sestdiena!

AUNS

Ja vien būsi godprātīgs un neaizrausies ar pašlabuma meklēšanu, diena solās būt varen veiksmīga. Domājot tikai par savu izdevīgumu, nekāda veiksmīgā sadarbība neveidosies. Daudz kas notiks ne tā, kā iecerēts.

VĒRSIS

Dienas izskaņā ķeries pie saimnieciskām lietām, pievērsies ar mājas dzīvi un īpašumu saistītu jautājumu sakārtošanai. Ja gribi iegūt jaunus draugus, padomā, kā pasniedz sevi plašākai publikai.

DVĪŅI

Šodien nepārspīlē un nesabiezini krāsas, pēc iespējas objektīvāk novērtē tavā rīcībā esošās iespējas un tikai tad dod solījumus. Savas vēlmes izsaki labvēlīgā aicinājuma formā, tad vairāk būs to, kas tevi uzklausīs.

VĒZIS

Apkārtējie novērtēs tavu vēlmi attiecībās ieviest vairāk tolerances un savstarpējās sapratnes. Ko darīt, par ko pārdzīvot un no kā mācīties netrūks. Situācijas un notikumi būs visdažādākie – vieni priecēs, citi sagādās rūpes.

LAUVA

Šodien bruņojies gan ar pacietību, gan izdomu. Lielāku uzmanību pievērs procesiem, kas saistīti ar naudu. Rūpīgi visu pārdomā, pirms uzņemies finansiālas saistības, slēdz līgumus vai dod solījumus.

JAUNAVA

Neatsakies no iespējas pabūt kopā ar radošiem cilvēkiem! Tieši kreatīvu ļaužu kompānijā vari uzzināt kādu sev vēlāk ļoti noderīgu informāciju. Par spīti slinkumam, kas brīžiem slāpēs iniciatīvu, tomēr pietiekami veiksmīgi tiksi galā ar nebūšanām darbā.

SVARI

Grūtāk būs, kad vēlmes nesaskanēs ar iespējām, bet ilgas pēc kaut kā cēla un skaista nomāks ikdienišķas rūpes un pienākumi. Izturies pret dzīvi vienkāršāk. Kamēr spēles noteikumi ir tev labvēlīgi, nežēlo enerģiju iecerētā īstenošanai.

SKORPIONS

Neraizējies, ja tev liek šķēršļus, ejot pa vienu ceļu – meklē citu. Iespēju būs daudz, tikai vajadzēs tās mācēt ieraudzīt. Nesteidzies, nepieķeries pirmajam, kas iešaujas prātā; gribēdams rast ātrus risinājumus, vari visu tikai vēl vairāk sarežģīt.

STRĒLNIEKS

Pārlieku liela aktivitāte šodien ne pie kā laba nenovedīs. Saskarsmē ar pretējo dzimumu tev lieliski izdosies apliecināt savu šarmu un apburšanas spējas. Labas lietas sākas ar tīriem nodomiem, to šodien īpaši ņem vērā!

MEŽĀZIS

Apjukumu var radīt nepazīstamu cilvēku sabiedrība apkārt. Īsti nebūs skaidrs, kuri cilvēki patīk un kuriem tu patīc. Lai gan diena piemērota jaunu kontaktu dibināšanai, tik tiešām vēlams ieklausīties savā intuīcijā, lai piepeši nesadraudzētos ar personu, kas vēlāk var nodarīt skādi vai ienest tavā dzīvē nepatikšanas.

ŪDENSVĪRS

Šodien ap tevi ik pa laikam uzliesmos strīdi un asumi. Lielā mērā tieši tu būsi to iniciators, jo ne katrs grib pieļaut, ka viņu nepārtraukti komandē un izrīko. Skaidrs, ka tu zini labāk, taču ļauj to saviem tuvākajiem saprast pašiem.

ZIVIS

Neiesaisties radu un kaimiņu biznesa projektos. Būs liela runāšana, bet jēga maza. Apdomā savus lēmumus - pēdējā laikā esi veicis vairākus kļūdainus soļus. Labo to, kas vēl labojams, un pameklē vainu arī sevī.