foto: Shutterstock
Ko sola zvaigznes šodienai: horoskops visām zīmēm 23. janvārim
Cita pasaule
2020. gada 23. janvāris, 04:30

Ko sola zvaigznes šodienai: horoskops visām zīmēm 23. janvārim

Jauns.lv

Lai sanāk un izdodas!

AUNS

Ieviest konstruktīvas pārmaiņas būs vieglāk, ja tas, ko dari, ir tavs dzīves aicinājums un tu pat iedomāties nevari, ka varētu darīt ko citu. Pietiks ar nelieliem panākumiem, lai tu justos drošāks un pašpārliecinātāks, arī nopelnītais priecēs.

VĒRSIS

Tev nebūs iemesla būt šodien neapmierinātam ar sevi. Atliks tikai aprast ar jauno situāciju, noticēt sev, un nekādi sarežģījumi nespēs tevi atturēt.Palikt vienam ar savu nelokāmo pārliecību nav ieteicams.

DVĪŅI

Šodien meklē domubiedrus, jo kopīgiem spēkiem īstenot iecerēto būs vieglāk. Paļaujies ne tikai uz sevi, bet arī apkārtējiem. Laba sadarbība veidosies ar cilvēkiem, kuri prot elastīgi pielāgoties apstākļiem.

VĒZIS

Dienas pievakarē, kāda notikuma vai drauga iedvesmots, vari izdarīt ko neparastu, sev neraksturīgu. Savukārt rīta pusē vairies no sadarbības ar neizlēmīgiem, svārstīgiem cilvēkiem, kas atbildību raduši novelt uz citu pleciem.

LAUVA

Būs grūtāk atgūties pēc iekšējiem pārdzīvojumiem un nezaudēt ticību sev. Uzturēt labu noskaņojumu būs vieglāk, ja neveiksmes neuztversi kā globālu problēmu, bet kā īslaicīgas grūtības, ko ir tavos spēkos pārvarēt. Raugies uz visu reālistiski.

JAUNAVA

Tavs galvenais uzdevums – pilnveidoties, mācīties. Kā un kur to darīsi, būs atkarīgs no apstākļiem. Lai veiksmīgi īstenotu iecerēto, svarīgāka par rūpīgi izstrādātu plānu būs prasme pielāgoties, orientēties situācijā un sekot savām interesēm.

SVARI

Vakarā draugu lokā var parādīties personības, kas piesaistīs uzmanību ar plašu vērienu un drosmīgām idejām. Tomēr jaunas saistības un pienākumus neuzņemies. Izvairies no konfliktsituācijām, domā, kā gūt pēc iespējas lielāku labumu no jau iesāktā.

SKORPIONS

Lielāku uzmanību pievērs interesēm, hobijiem, talantiem. Var gadīties, ka atklāj jaunu, aizraujošu radošās pašizpausmes veidu, kas ļauj brīvi izteikt savas domas un jūtas. Attiecības pieņem, kādas tās ir – esi pretimnākošs.

STRĒLNIEKS

Saskaroties ar grūtībām, neļaujies emocijām, risini problēmas ar uzkrāto zināšanu palīdzību. No konkurences nebaidies, tev ir lielas izredzes uzvarēt un gūt panākumus. Vienīgi vairies no nevajadzīgas kņadas un rosības, jo tas piesaistīs skaudīgu cilvēku uzmanību.

MEŽĀZIS

Ja būsi apzinīgs un pašaizliedzīgs, noteikti sasniegsi labus rezultātus, tiks apmierināta tava godkāre un patmīlība. Atturies no jaukšanās citu darīšanās, labi domāta rīcība nodarīs vairāk kaitējuma nekā pasivitāte.

ŪDENSVĪRS

Šodien nestrīdies, esi pacietīgs, neļauj emocijām ietekmēt tavus lēmumus un rīcību. Piebremzē kāri pēc vieglas, bezrūpīgas dzīves, neielaidies darījumos, kas nevieš uzticību. Ja konkurenti piedāvā izdevīgu un dāsnu izlīgumu, pieņem to.

ZIVIS

Rīta pievērsies sociālās realizācijas jautājumiem – izdosies viss, ko sāksi un darīsi. Radīsies jaunas kopīgas intereses, aizraušanās, kas vienos un saliedēs. Lietišķā sadarbība būs ilgstoša, noturīga un izdevīga.