foto: Shutterstock
Atturies braukt tālos ceļojumos - horoskops visām zodiaka zīmēm sestdienai, 18. janvārim
Cita pasaule
2020. gada 18. janvāris, 04:35

Atturies braukt tālos ceļojumos - horoskops visām zodiaka zīmēm sestdienai, 18. janvārim

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šodienai rakstīts zvaigznēs.

AUNS
Diena, kad noskaidrosies lieta, kas jau sen nodarbināja tavu prātu. Risinājumi būs pat vairāki, atliks tikai izvēlēties piemērotāko. Esi uzmanīgs pret tuviniekiem, tomēr viņu darījumos nejaucies. Strīdus ābols attiecībās var izrādīties pavisam prozaisks – nauda.

VĒRSIS
No došanās tālā ceļojumā atturies, jo neparedzētas aizķeršanās vai tehniskas ķibeles aizēnos gūtos iespaidus. Esi pārliecināts par to, ko dari, rīkojies saskaņā ar saviem dzīves principiem. Tieši tas, ka neesi tāds kā citi, darīs tevi pievilcīgu draugu un kolēģu acīs.

DVĪŅI
Tas, cik veiksmīgi tiksi galā ar plānotajiem darbiem, būs atkarīgs no apkārtējās situācijas, agrākās rīcības, notikumiem un attiecībām. Centies pareizi un konstruktīvi izmantot savu laiku un enerģiju. Ieguldi tur, kur tiešām ir svarīgi - savā un savu mīļo veselībā.

VĒZIS
Ja mājās gribi saglabāt patīkamu atmosfēru, pieklusini patmīlību. Attiecībās ar tuviniekiem neielaid šaubas un neuzticību, atvēli laiku sirsnīgām sarunām un kopīgām izklaidēm.

LAUVA
Šodien priekšroku dod radošu, entuziastisku cilvēku sabiedrībai. Iespējamas dažādas aizķeršanās, svarīgi notikumi var risināties slepenībā, atklāties rūpīgi glabāti noslēpumi.

JAUNAVA
Prasme paklusēt un nejaukties citu cilvēku darīšanās pasargās tevi no tenkām, bet vērība – no maldiem un ilūzijām. Neļauj sevi pierunāt  iesaistīties aktivitātēs, kas tev nav pa kabatai.

SVARI
Ja teiksi visu, ko domā, un rīkosies impulsīvi, no strīdiem un nesaskaņām izvairīties būs grūti. Neizcel slikto, katrā situācijā mēģini saskatīt arī ko pozitīvu. Atceries veco labo dzīves patiesību - katram mākonim zelta maliņa.

SKORPIONS
Nekrīti panikā, ja nesaproti, ko darīt. Uz brīdi apstājies, ieturi pauzi, sakārto domas un tikai tad sāc rīkoties. Uzticies savam viedoklim, kal lielus plānus. Tavas prognozes būs pareizas, taču to būs grūti pierādīt tuviniekiem.

STRĒLNIEKS
Lai kādās krustcelēs tu nonāktu, neļauj šaubām un nedrošības sajūtai ietekmēt tavu rīcību. Nedramatizē situāciju, neidealizē tos, kurus mīli, tad vilšanos būs mazāk. Finanšu lietās atmaksāsies piesardzība un vairākkārtēja pārjautāšana.

MEŽĀZIS
Padomā par kādu neparastāku veidu, kā tikt pie naudas. Izskatīšanas vērtas būs idejas, kas nav saistītas ar avantūru un risku. Apzinot savas enerģijas rezerves, droši varēsi spert soli pretī jaunām uzvarām.

ŪDENSVĪRS
Attiecībās nepūlies allaž būt perfekts, nevainojams, neslēp savas vājības un trūkumus. Darbus šodien dari mierīgi, pārdomāti, nesteidzies kaut ko pabeigt pirms laika. Saudzē veselību, iztiec bez fiziskas pārpūles.

ZIVIS
Ar novatoriskiem risinājumiem neaizraujies, paļaujies uz labi zināmām, laika gaitā pārbaudītām patiesībām, kas iedrošina, mudina noticēt sev. Piemēram, ja nevari mainīt apstākļus, maini attieksmi pret tiem.