foto: PantherMedia / Daniela Simona Temneanu
Nedusmojies par niekiem! Tavs horoskops šodienai, 22. janvārim
Cita pasaule
2020. gada 22. janvāris, 04:30

Nedusmojies par niekiem! Tavs horoskops šodienai, 22. janvārim

Jauns.lv

Lai veicas un sanāk!

AUNS

Ja rodas vēlēšanās ieviest pārmaiņas savā dzīvē, to šodien droši vari darīt. Attiecībās esi pieklājīgs, atturīgs, taču neradi iespaidu, ka esi bezjūtīgs. Cieni draugu arī tad, ja viņš domā citādi nekā tu. Jaunas vēsmas attiecībās liecinās par to, ka mainās ne tikai laikapstākļi, bet arī cilvēki.

VĒRSIS

Nebūs viegli uzturēt stabilitāti attiecībās. Brīžiem tās būs vētrainas un nelīdzsvarotas, kad emocijas pierims – rāmas un apcerīgas. Baudi dažādību! Neļauj sīkiem aizvainojumiem sabojāt panākumu garšu. Zvaigznes sola labu dienu aktivitātēm ģimenes lokā.

DVĪŅI

Lai veiksmīgi īstenotu visu iecerēto, tev jābūt drošam, ka esi izvēlējies pareizo brīdi un tavā rīcībā ir pietiekami daudz līdzekļu izvirzītā mērķa sasniegšanai. Neaizraujies ar tukšu pļāpāšanu, māka uzklausīt un konstruktīvi rīkoties palīdzēs noturēties uz sapratnes takas.

VĒZIS

Liec lietā iegūtās zināšanas, esi taisnīgs. Finansiālās stabilitātes nodrošināšanai lieti noderēs iespējas, kuras piedāvā mūsdienu sakaru tehnoloģijas. Seko līdzi visam jaunajam, meklē lietišķas sadarbības iespējas, tiecies ar cilvēkiem, kuru mērķi saskan ar tavējiem.

LAUVA

Viegli iejutīsies jaunā kolektīvā, ātri atradīsi domubiedrus un draugus. Tu saņemsi palīdzību, ja vien vīzdegunīgi neatraidīsi tos, kas izrādīs vēlmi tevi atbalstīt. Brīžos, kad jārisina svarīgi jautājumi, nepieļauj, ka nepatika pret kādu traucē būs lietišķam un konstruktīvam.

JAUNAVA

Labākais līdzeklis pret strīdiem būs kompromiss. Nedusmojies par niekiem, esi iecietīgs pret citu kļūdām, jo arī tev ne vienmēr visu izdodas izdarīt perfekti. Vakarpusē iespējami aizraujoši notikumi, piedzīvojumi un pavisam jauni iespaidi.

SVARI

Pat ja ieslīgsti dziļā neapmierinātībā ar sevi un dzīvi kopumā, nezaudē apņēmību, turpini cīņu ar saviem trūkumiem. Velti laiku fiziskām aktivitātēm – tās palīdzēs tikt vaļā no negatīvām emocijām. Jaunu elpu var iegūt sevi izsmēlušas attiecības.

SKORPIONS

Brīvos brīžus velti saviem vaļaspriekiem. Šodiena ir piemērota darbam ar sevi, iekšējās pasaules sakārtošanai, garīgo vērtību pārvērtēšanai. Jo nemanāmāka būs tava darbošanās, jo mazāk būs iespēju nonākt ļaužu valodās.

STRĒLNIEKS

Tava darbošanās būs veiksmīgāka, ja respektēsi citu viedokli un ievērosi ētikas principus. Uzklausi draugus, viņu nolūks nebūs pamācīt, bet gan piebremzēt tavu dedzību un pasargāt no problēmām. Netraucē citus ar pretenzijām un ierosinājumiem, jo savas iniciatīvas dēļ pašam vien būs jācieš.

MEŽĀZIS

Cik pats savas labklājības labā darīsi, tik arī iegūsi gan morāli, gan materiāli. Risini ar karjeru saistītus jautājumus, domā, kā tikt pie papildu ienākumiem, nospraud mērķus, uz kuriem tiekties. Strādā čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību jaunu attiecību veidošanai un esošo sakārtošanai. Pietiks ar mazu iedvesmas staru, lai rastos interesantas ieceres un idejas. Rīkojies patstāvīgi, īpaši biznesā, par vietu zem saules cīnies enerģiski.

ZIVIS

Apsver iespēju iemācīties kaut ko jaunu. Pieraksties kādos kursos vai semināros, attīsti kādu no saviem talantiem. Pateicoties neatlaidībai un mērķtiecībai, gūsi labus panākumus tur, kur citiem nolaižas rokas.