foto: PantherMedia / Andriy Popov
Šis un tas nenotiks kā plānots - horoskops šodienai, 21. janvārim
Cita pasaule
2020. gada 21. janvāris, 04:30

Šis un tas nenotiks kā plānots - horoskops šodienai, 21. janvārim

Jauns.lv

Astroloģiskā prognoze šodienai:

AUNS

Šis un tas nenotiks kā plānots, tāpēc var pārņemt šaubas un neziņa. Kaut būsi apņēmības pilns rīkoties, tomēr neskaidras priekšnojautas piebremzēs. Nepārliecinātība par sevi var nozīmēt pamatīgus zaudējumus vai pat izgāšanos profesionālajā jomā.

VĒRSIS

Izvirzi dažus saviem spēkiem atbilstošus mērķus un apņēmīgi ķeries pie to sasniegšanas. Uzklausi līdzcilvēku viedokļus, taču rīkojies pēc sava prāta. Izmanto gan zināšanas, gan personīgo ietekmi. Vakarpusi velti ģimenei.

DVĪŅI

Bruņojies ar garīgo bagāžu, spēsi pārliecinošāk aizstāvēt savu viedokli un panākt vēlamo situācijas risinājumu. Naudu tērē apdomīgi, neiztēlojies sevi bagātāku, nekā tas ir patiesībā. Ejot soli pa solim, gūsi mazas, taču nozīmīgas uzvaras.

VĒZIS

Atjaunot emocionālo līdzsvaru un uzkrāt spēkus būs vieglāk, ja vairāk laika veltīsi sev. To izdarīt būs vieglāk, ja nesāksi neko jaunu, neuzņemsies papildu pienākumus un nepūlēsies izdabāt draugiem, kolēģiem. Dienas pirmā puse sola “uzrāvienu” emocionāli.

LAUVA

Aizstāvot intereses, nekļūsti pārgalvīgs. Necenties iekarot atzinību ar pārdrošu rīcību, drīzāk ar gudrību un tālredzību. Tavā rīcībā var nonākt vērtīga informācija vai mantojums, kas vienlaikus gan priecēs, gan mudinās uzņemties lielāku atbildību.

JAUNAVA

Neraugoties uz dažādiem šķēršļiem, darbā tomēr lieliski tiksi galā ar grūtībām. Liela nozīme panākumu gūšanā būs iespējai rīkoties pēc saviem ieskatiem. Nepatīkamu brīžu būs mazāk, ja sekosi mūžsenai patiesībai un izturēsies pret apkārtējiem tā, kā vēlies, lai izturas pret tevi pašu.

SVARI

Šodien veiksies lietas, kas neprasa sīku iedziļināšanos un neuzjunda emocijas. Apņēmības un enerģijas trūkumu tev pārmest nevarēs. Kaut gan lēmumi brīžiem būs diezgan tuvredzīgi un ne visai labi pārdomāti, beigās viss būs labi.

SKORPIONS

Domstarpības šodien risini mierīgi, bez izskaidrošanās. Spriedze attiecībās būs mazāka, ja sapratīsi, ka ar diplomātiju var panākt vairāk nekā ar uzstājību. Bet mājās pievērsies praktisku, saimniecisku jautājumu risināšanai.

STRĒLNIEKS

Tas, kas līdz šim šķita vienmuļš un garlaicīgs, raugoties caur mīlas prizmu, kļūs interesants un pievilcīgs, radīsies jaunas kopīgas intereses, aizraušanās, kas vienos un saliedēs. Mazāk gaidi no citiem, vairāk izlem un rīkojies pats.

MEŽĀZIS

Novārtā neatstāj mantojuma un īpašumu lietas, jo to, ko neizmantosi tu, izmantos kāds cits. To šodien īpaši svarīgi likt aiz auss arī citās jomās. Pastāvi par sevi, cīnies. Ja vajag, nobriesti tiesvedībai, - tā sola labus panākumus.

ŪDENSVĪRS

Necerēti var pavērties jaunas perspektīvas. Šķitīs, ka nekavējoties vajadzētu ķerties pie jauno iespēju izmantošanas, taču nesteidzies – daudz kas izskatīties rožaināks, nekā tas ir patiesībā. Necenties no sevis izspiest maksimumu.

ZIVIS

Grūtības var sagādāt saskarsme ar līdzgaitniekiem, jo šķitīs, ka tevī neviens neieklausās un neizprot. Pārmetumi situāciju neuzlabos, tikai padarīs saspringtāku. Nebojā noskaņojumu, strīdoties ar cilvēkiem, kas līdz sirds dziļumiem pārliecināti, ka rīkojas pareizi.