foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: maratona skrējējs tiešajā ēterā iepliķē ziņu reportieri un tiek arestēts
2019. gada 15. decembris, 14:38

VIDEO: maratona skrējējs tiešajā ēterā iepliķē ziņu reportieri un tiek arestēts

Jauns.lv

ASV Džordžijas štata Savannas pilsētas policija arestējusi vīrieti, kurš pagājušās nedēļas nogalē maratona laikā aizskāra televīzijas reportieri, ziņo "The Guardian". Vīrietis tiek apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos.

43 gadus vecais Tomass Kalvejs tika arestēts piektdien. Viņš apsūdzēts saistībā ar incidentu, kas notika uz Savannas tilta skrējiena laikā. Kalvejs, skrienot garām "WSAV-TV" reportierei Aleksai Bozarjanai, uzsita sievietei pa pēcpusi.

"Attieksme, kādu tiešraides laikā Savannas tilta skrējienā sestdien saņēma reportiere Aleksa Bozarjana, bija nosodāma un pilnīgi nepieņemama," ar paziņojumu nāca klajā televīzija. "Neviens nedrīkstētu tikt šādi aizskarts. Mūsu darbinieku drošība un aizsardzība ir uzņēmuma augstākā prioritāte."

Arī pati reportiere pēc notikušā ir šokā, sociālajos tīklos nosodot vīrieša uzvedību. "Nevienai sievietei ne darbā, ne jebkur citur nevajadzētu saskarties ar ko šādu!" raksta Bozarjana. Kalvejs viņai iesitis pa pēcpusi un pēc tam to sagrābis.

foto: AP/Scanpix
Aizturētais Tomass Kalvejs

Apsūdzētais vīrietis pēc aizturēšanas atzinis, ka notikušo ļoti nožēlo. Viņš apgalvo, ka gribējis reportierei uzsist pa plecu. Par to, ka pieskāries kam citam, viņš uzzinājis tikai pēc tam, kad ieraudzījis video, kurš strauji guvis popularitāti tīmeklī. Viņš izteicis atvainošanos sievietei kameras priekšā.

Džordžijā par šāda veida seksuālu uzmākšanos vainīgajam var tikt piemērots gadu ilgs cietumsods.

Tēmas