Paulas Freimanes pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa" atklāšana

2019. gada 9. decembrī notika fitnesa entuziastes Paulas Freimanes pirmās pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa" atklāšana.

gallery icon
48
2019. gada 13. decembris, 07:35

Fitnesa modele Paula Freimane pēc šķiršanās nomaina darbavietu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Šoruden ar skaļu šķiršanos savas attiecības pārtrauca fitnesa treneri un modeļi Paula Freimane un Pēteris Rumpis. Pāra dzīvesveidam sociālos tīklos sekoja vairāki tūkstoši viņu dzīvesveida atbalstītāju. Nu Paula žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi, kāda ir viņas dzīve pēc šķiršanās.

Ir pagājuši vien daži mēneši, kopš Paula un Pēteris izšķīrās. Paulas draugs pavisam īsā laikā atrada sev jaunu simpātiju – bruneti Elīnu. Savukārt Paula atklāj, ka attiecības šajā dzīves posmā neesot viņas prioritāte. „Rudens man bija liels pārmaiņu laiks. Nemaz nebija jāgaida jauns gads, lai sāktu jaunu dzīvi. Šķiršanās nekad nav patīkama lieta, bet citreiz tikai pēc dažiem mēnešiem tā labāk var saprast, kas un kāpēc ir bijis, un atliek secināt – viss ir noticis uz labu,” uzsver Paula. Fitnesa trenere izjukušo attiecību dēļ nomainījusi darbavietu un vairs nestrādā vienā sporta zālē ar bijušo draugu.

„Man šķiršanās bija tādā dzīves periodā, kad bija jādara arī daudz kas cits. Piemēram, savu devu laika paņēma pavārgrāmatas rakstīšana. Nomainīju arī sporta zāli un tagad strādāju vienā no foršākajām zālēm Rīgā. Kāpēc šāds lēmums? Tāpēc, ka ar iepriekšējo draugu sportojām vienā zālē, un man nācās to nomainīt. Mēs šķīrāmies ne tā, kā gribētos, lai arī šķiršanās lēmums bija vairāk no manas puses, un bija skaidrs, ka mums jāiet katram savs ceļš. Būtu dīvaini strādāt vienā sporta zālē,” nosaka fitnesa trenere.

Taujāta par jaunu attiecību veidošanu, Paula nedomājot saka: „Šobrīd nekādas attiecības nemeklēju. Baigi neiespringstu un nekoncentrējos uz attiecību tēmu, bet gan uz savu personīgo izaugsmi un darbu. Ja man jautātu, kādu es vēlētos savu nākamo vīrieti, domāju, ka viņš nebūs saistīts ar fitnesu. Prasās kaut ko atšķirīgu. Lai nu kā, bet attiecības nav mana prioritāte, jo sapratu, ka vispirms man jābūt komfortā pašai ar sevi un tad arī būs labi kopā ar otru cilvēku. Iespējams, tieši šis faktors bija tas, kas traucēja iepriekšējās attiecībās.”