Attiecības
2019. gada 13. decembris, 05:54

Eksperte atklāj, kā hercogienei Ketrīnai izdevies panākt uzticības pilnas attiecības ar karalieni

Jauns.lv

Britu karaļnama eksperte Keitija Nikola izteikusies par Kembridžas hercogienes Ketrīnas (37) un karalienes Elizabetes II (93) savstarpējam attiecībām. Hercogienei izdevies panākt absolūtu harmoniju ar valdošo monarhu.

Prinča Viljama laulātajai draudzenei izdevies izveidot brīnišķīgas attiecības ar sava vīra vecmāmiņu. Ketrīna par pilntiesīgu birtu karaliskās ģimenes pārstāvi kļuva 2011. gadā. Taču patiesi ciešas saites ar Elizabeti II izveidojušās pēc viņas trīs bērnu nākšanas pasaulē.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

“Abas sievietes patiesībā ir diezgan kautrīgas, tāpēc viņām bija nepieciešams laiks, lai nonāktu līdz šādai stadijai. Šobrīd viņām ir ārkārtīgi vieglas attiecības. Abas ieguldījušas daudz pūļu, lai tādas izveidotu,” norādījusi Keitija Nikola.

Elizabete II, princis Viljams un hercogiene Ketrīna Čelsijas ziedu izstādē

gallery icon
12

Pēc karaļnama ekspertes domām, hercogiene Ketrīna bieži satiekas ar karalieni un šīs tikšanās notiek brīvā gaisotnē. “Karaliene priecājas redzēt Keitu, jo tā ir iespēja pavadīt laiku kopā ar viņu un klausīties stāstos, kā iet viņas mazmazbērniem,” norāda Nikola.

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8

Eksperte norāda, ka hercogiene rīkojusies gudri un taktiski. Viņa spērusi apzinātus soļus, lai Elizabete II būtu maksimāli ieinteresēta sešus gadus vecā Džordža, četrus gadus vecās Šarlotes un gadu vecā Luisa dzīves notikumos.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Kembridžas hercogu pāris ar bērniem jau pavisam drīz pievienosies pārējiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, lai visi kopā svinētu Ziemassvētkus karalienes rezidencē Norfolkas grāfistē. “Es domāju, karaliene būs ļoti priecīga pavadīt Ziemassvētkus Sandringemā kopā ar saviem mazbērniem un mazmazbērniem. Keita un Viljams pilda savu pienākumu un karalisko ģimeni liek pirmajā vietā,” secina Keitija Nikola.

Karaliene Elizabete II un hercogiene Ketrīna 2012. gadā Lesterā

2012. gadā, kad Ketrīna devās karalienes Elizabetes II 60. gadu valdīšanai par godu rīkotajā turnejā pa Lielbritāniju, vīrs princis Viljams ...

gallery icon
11

Tajā pašā laikā eksperte uzskata, ka Viņas Majestāte nav apvainojusies, ka princis Harijs un hercogiene Megana svētkus pavadīs tālu prom no viņas. Elizabete II dzīvesgudri secinājusi, ka bijušajai amerikāņu aktrisei ir visas tiesības pirmo reizi divu gadu laikā Ziemassvētkus pavadīt savas mammas Dorijas Reglendas sabiedrībā. Viņa saprot Saseksas hercogu vēlmi pabūt prom no pastiprinātas sabiedrības uzmanības, - raksta izdevums “Daily Mail”.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47