foto: Shutterstock
Naktī redzētos sapņus var tulkot divējādi... Horoskops visām zīmēm svētdienai, 15. decembrim
Cita pasaule
2019. gada 15. decembris, 04:38

Naktī redzētos sapņus var tulkot divējādi... Horoskops visām zīmēm svētdienai, 15. decembrim

Jauns.lv

Atpūties un sagatavojies nākamai nedēļai!

AUNS

Skaidrību par lietām, kas šķiet miglā tītas un nesaprotamas, šodien vēl negūsi. Atbildes nāks jaunnedēļ. Bīstamākais, ko šodien var darīt, ir - kārtot rēķinus, ja tavā rīcībā nav pilna informācijas aina. Labāk noklusē sev zināmo it kā "drošo" informāciju.

VĒRSIS

Dienas bīstamība slēpjas tajā, KĀ tu spēsi uztvert un traktēt kritiku. Tā būs, turklāt no vairākām pusēm. Ja ir vēlme "bliezt pretī", dari to laikā no pl.12-13, jo citās stundās tevi smagi pārpratīs un beigās vēl var sanākt pamatīgas nepatikšanas.

DVĪŅI

Šodien atrodi aprobētus veidus, kā stutēt savu pašapziņu. Droši uzņemies riskus! Sāc ko jaunu, negaidītu, neprognozējamu. Lieliskas idejas birs gluži vai no pārpilnības raga, un vairākām no tām solās būt spoža tālejoša nākotne.

VĒZIS

Īpaši labi padosies darbošanās sabiedrības cēlu mērķu labad. Vakarpusē siltumu dos dvēseliskas sarunas ar mīļiem cilvēkiem. Mākslas jomā nodarbinātajiem šī var izvērsties par lielisku dienu, lai savu vārdu pierādītu un gūtu autoritāšu atzinību.

LAUVA

Vari saņemt spēcīgu protekciju, kas gluži vai rozēm kaisīs tālāko ērkšķu ceļu. Īpaši laba diena sieviešu dzimuma Lauvām, jo personības harizma mirdzēs, un vīrieši nespēs turēties pretī tavam valdzinājumam. Vērts doties brīvdienu pavadīt publiskā sarīkojumā.

JAUNAVA

Pievērs pastiprinātu uzmanību pašiem tuvākajiem. Iespējams, kāds par savu nelaimi vai sāpi klusē, taču cer uz tavu palīdzību un atbalstu. Kritiku, ko vari saņemt no tuviniekiem par it kā sliktu uzvedību, labāk laid gar ausīm, lai neiegrimsti nevajadzīgos kompleksos par savu personu.

SVARI

Gausa un mierīga brīvdiena. Pārbaudi un testē cilvēkus, ar kuriem tev piepeši sāksies sadarbība. Kuram katram neuzticies, sabiedrotos atlasi pēc intuīcijas un arī reputācijas. Zināšanas savā jomā papildini dienas pirmajā daļā; vēlāk gudrības tik viegli neķersies.

SKORPIONS

Naktī redzētos sapņus var tulkot divējādi; izvēlies pragmatiskāko tulkojumu. Trauksmaina diena tiem, kuriem pēkšņi uzkrausies problēmas mājās, saimniecībā. Labi padosies komunikācija ar medijiem, sabiedriskās attiecības un savu ideju prezentēšana plašākai publikai.

STRĒLNIEKS

Dienas vidusdaļā prātu var mocīt šaubas par savas rīcības pareizumu. Šoreiz uzticis prātam, nevis sirds diktātam. Pirms pusnakts uz apziņu labi iedarbosies iemīļotās mūzikas klausīšanās. Kalpo jēdzīgam mērķim, nevis faktiski tukšam gaisam un nerealizējamām vīzijām. Tas attiecas arī uz privāto dzīvi.

MEŽĀZIS

Ja gribas stiprināt attiecības, izvērtē, vai tas nebūs kā sišanās aizslēgtās durvīs. Enerģijas patēriņš nevietā. Apmaldīšanās sajūta. To visu vakarā aizskalo ar karstu dušu vai putu vannu. Vari spīdēt ar organizatora talantu.          

ŪDENSVĪRS

Sevišķi lieliska diena tiem, kas darbojas sarīkojumu organizēšanas lauciņā. Lai panāktu, ka tevi klausa, izmanto psiholoģiskus trikus, tostarp glaimus. Cieša sadarbība var izveidoties ar pusmūža vecuma cilvēkiem.

ZIVIS

Dienas risks - tava stūrgalvība, ietiepība un valdonīgums. Šīs īpašības šodien centies maksimāli slāpēt. Īpaši tas attiecas uz pašiem tuvākajiem ģimenes locekļiem. Vīru nevajag zāģēt, tas var beigties ar pamatīgu sprādzienu un aizu attiecībās.