foto: Shutterstock
Piektdiena, trīspadsmitais. Ko sola horoskops šodienai?
Cita pasaule
2019. gada 13. decembris, 04:23

Piektdiena, trīspadsmitais. Ko sola horoskops šodienai?

Jauns.lv

Sirsnīgu dienu jums un mums!

AUNS

Priecēs gan lietišķas, gan draudzīgas tikšanās. Pārlieku emocionālas attieksmes dēļ var veidoties aplams viedoklis par notikumiem un cilvēkiem. Uzmanies no intrigām kolektīvā, kā arī pats labāk izvairies aprunāt citus, kuru nu vēl kādu nosodīt vai lamāt.

VĒRSIS

Mēģinājums ietekmēt situāciju tikai liecinās, ka labās gribas tev ir vairāk nekā izpratnes par to, kā vajadzētu rīkoties. Tu gribēsi vienu, taču notiks pavisam kas cits. Nesagādā sev problēmas ar bezrūpīgu rīcību.

DVĪŅI

Aktīva rīcība šodien var būt sprādzienbīstama - īpaši tas attiecas uz mīlas dzīvi, impulsīvām attiecībām, gadījuma sakariem vai ilgstoši briedušai konfliktsituācijai. Kopumā dienu pavada veiksmes fons, taču ar muļķīgu rīcību to var sabojāt viens div'.

VĒZIS

Šodien sevi jāpietaupa, neiztērējot enerģiju. Tā ļoti noderēs brīvdienām, kad var notikt šis tas negaidīts, kas prasīs ātru reakciju, asu prātu un viedu izpratni par labāko risinājumu. Vakarpusē gribēsi ļauties vājībām, - mazliet var.

LAUVA

Šodien vari negaidīti saņemt kādu piedāvājumu, kas kopumā uz ilgu laiku var izkrāsot tavu dzīvi ar superpozitīvām emocijām. Tas var nozīmēt arī kāda jauna hobija uzrašanos. Uzmanies ar to, ka šodien vari iztērēt vairāk naudas nekā plānots.

JAUNAVA

Aktīvi risināsi karjeras jautājumus. Ja vēlies lūgt paaugstinājumu, šī ir lieliska diena (neraugoties uz "maģiski" it kā neveiksmīgo datumu...) Naudas jautājumi kā allaž būs priekšplānā. Tomēr pa dienu būs arī daudz nozīmīgāki notikumi par plūsmu kontā.

SVARI

Nestreb karstu! Lai vai kas šodien notiktu un pārsteigtu, neizdari pāragrus secinājumus un pilnīgi noteikti nerīkojies impulsīvi, nepārdomāti. Labs laiks, lai kaltu nākotnes plānus, tomēr ar to realizāciju vēl jānogaida.

SKORPIONS

Uzmanības fokusā - veselības jautājumi. Var pienākt ziņas no tālienes par kāda tuva un dārga cilvēka veselības problēmām. Rīta pusē aktīvāka strādāšana var no pienākumiem atsvabināt pat daļu nākamās darbanedēļas, tāpēc vērts iespringt un pacensties "saraut" uz priekšu.

STRĒLNIEKS

Šodien iespējams vētrainas mīlas dēkas sākums. Ja tas ir tas, ko vēlies, droši dodies cilvēkos - uz mājas ballītēm, klubiem vai koncertiem. Dienas vidū uzmanies no pārlieku lieliem tēriņiem, jo šķitīs, ka kaut ko ļoti gribas, taču vēlāk jūsma par pirkumu noplaks kā nebijusi.

MEŽĀZIS  

Savaldi savu straujo dabu un pieslēdz Mežāzim tik raksturīgo loģisko domāšanu. Notikumi var būt dažādi, pat nepatīkami, tomēr visu jāuztver kā dzīves pārbaudījumi, kas rūda tēraudu. Daudziem šodien var pavērties durvis uz jaunu darbavietu.       

ŪDENSVĪRS

Diena, kad vari atvērt jaunu lappusi savā dzīvē. Tikai jāpieņem strukturēti, pārdomāti lēmumi, priekšroku dodot prāta, nevis sirds sacītajam. Vēlā vakarā iespējami pārsteigumi no tuva cilvēka puses; esi tiem atvērts!

ZIVIS

Aktīva darbošanās no rīta sniegs mierpilnu gandarījumu vakarā. Šī ir diena, ko veltīt sev, savām attiecībām, dažādiem mīļuma rituāliem, pirtī iešanai un mīlestībai. Daudzi šodien jutīsies gluži kā pavasarī ar tauriņiem vēderā... Lai izdodas!