foto: Shutterstock
Veiksminieku diena! Ko sola horoskops šodienai, 11. decembrim
Cita pasaule
2019. gada 11. decembris, 04:50

Veiksminieku diena! Ko sola horoskops šodienai, 11. decembrim

Jauns.lv / LETA

Lai veicas un izdodas viss!

AUNS

Pieņem priekšlikumu enerģiskāk iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs. Domājot par ceļojumu, vari nonākt grūtas izvēles priekšā – sekot prāta apsvērumiem, izvēlēties zināmu galamērķi un gūt paredzamus iespaidus vai aizmirst par piesardzību un doties pretī nezināmajam.

VĒRSIS

Nekautrējies demonstrēt savas spējas un zināšanas un, ja pietiks drosmes izvēlēties jaunas perspektīvas un prioritātes, mainīt nodarbošanos, dari tā. Ne mazāk svarīgi būs pareizi novērtēt situāciju un izvēlēties to risinājumu, kas ļauj saglabāt finansiālo stabilitāti.

DVĪŅI

Laba diena, lai laiku veltītu savam izskatam, estētiskiem ķermeņa un sejas jautājumiem. Izdosies sevi kvalitatīvi izskaistināt vai pat uzlabot tēlu nopietni. Pret nelielu pauzi procesā izturies kā pret iespēju apsvērt visus saistību plusus un mīnusus.

VĒZIS

Šodien biežāk kontaktējies ar draudzīgi noskaņotiem cilvēkiem, kas palīdz ievirzīt domas pozitīvā gultnē. Satiktie cilvēki būs atsaucīgi, zinoši un pozitīvi noskaņoti. Piekāpšanos neuzskati par vājuma pazīmi, bet gan par stratēģiski svarīgu soli attiecību sakārtošanā.

LAUVA

Rīta pusē netrūks izdevību pierādīt, ka esi gatavs enerģiskai, mērķtiecīgai rīcībai. Rast risinājumu saspringtai situācijai būs vieglāk, ja redzēsi ne vien citu, bet arī savas kļūdas. Pēcpusdienā “uzrāviens” nedaudz apsīks, taču vakars sola varenlabus notikumus mīlas jomā.

JAUNAVA

Veiksminieku diena! Ja paveiksies un īstajā brīdī būsi pareizajā vietā, satiksi gan vajadzīgos cilvēkus, gan saņemsi izdevīgus piedāvājumus. Tāpat droši vari skaļi paust savas ambīcijas, ko un kā tu vēlies darīt nākotnē un veidot ap sevi spējīgu komandu. Darbojies!

SVARI

Pārspīlētas piesardzības dēļ gar degunu var iet lieliska iespēja apliecināt savas organizatora spējas. Esi aktīvs un izvēlies to, kas rada prieku, un tas jau būs daudz. Iespējami materiāli ieguvumi, vari saņemt mantojumu vai naudas balvu.

SKORPIONS

Rutinizēts ikdienas darbs būs vērtīgs pienesums tavas labklājības stiprināšanā, ja vien mācēsi ar to pareizi apieties. Ja secini, ka esi gatavs augstākam lēcienam – rīkojies! Dienas otrajā pusē uzmanies uz ceļiem un transportā.

STRĒLNIEKS

Vērtīgi būs pieredzes apmaiņas braucieni, jo tie pavērs ne vien jaunas sadarbības iespējas, bet arī rosinās izmantot savus talantus, spējas un individuālās īpašības. Neaprobežojies ar oficiāliem pasākumiem, jo neformālā vidē šodien panāksi daudz vairāk.

MEŽĀZIS

Šodienas galvenais fokuss – uz radošumu. Tieši tas šodien var pavērt daudzas durvis, arī tās, kas šķitušas esam ciet. Savdabīga pieeja, neformāli risinājumi, humors – tie ir šodienas atslēgvārdi veiksmīgai visu procesu norisei. Degunu augšā un uz priekšu!

ŪDENSVĪRS

Atbrīvojies no bažām. Tas attiecas arī uz gadījumu, ja tev ir aizdomas par partnera neuzticību. Šodien risināti attiecību jautājumi var beigties ne ar ko un uz ilgu laiku izpostīt saskaņu pārī. Uzmanīgi ar to, ko saki. Toties laba diena, lai publiski uzstātos.

ZIVIS

Pateicoties savām darba spējām, prasmīgai darba organizācijai un izpalīdzīgiem kolēģiem, lieliski tiksi galā ar liela apjoma darbiem. Tomēr tas, kā turpmāk veidosies tava karjera, būs atkarīgs tikai no tevis paša koncentrēšanās spējām un vēlmes gūt panākumus.