Cita pasaule
2019. gada 6. decembris, 04:38

Spītība šodien būs slikts padomdevējs - horoskops visām zodiaka zīmēm piektdienai, 6. decembrim

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Esi iecietīgs pret citu kļūdām, jo arī tu ne vienmēr visu izdari perfekti. Uzturēt konstruktīvas partnerattiecības gan šodien būs grūti, taču ar zināmu diplomātijas devu tev tas varētu izdoties.

VĒRSIS
Būs daudz iespēju atrisināt vecas lietas, izrunāties un dalīties iespaidos, taču tavas domas būs aizņemtas ar, tavuprāt, nopietnākām lietām. Varbūt ir vērts pārdomāt un nepalaist garām šīs iespējas? Nākamā reize tik drīz var nepienākt.

DVĪŅI
Komunicē ar gudriem cilvēkiem, kuru pieredze var palīdzēt daudzējādā ziņā. Ļaujies nesen uzsāktu attiecību valdzinājumam, rūpīgi koptas, tās priecēs un iedvesmos ilgi.

VĒZIS
Pret visu izturies nopietni un ar lielu atbildības sajūtu, paveic visu pēc labākās sirdsapziņas. Lielāku uzmanību velti tam, ko vari izdarīt uzreiz, nevis pēc nedēļas, mēneša vai gada.

LAUVA
Sarunas labi raisīsies tur, kur jūties ērti un brīvi, kur nav jādomā, kā uzvesties, kā ģērbties. Veiksmīga būs mijiedarbība ar radiem, draugiem, kaimiņiem. Savstarpējās attiecībās daudz kas būs atkarīgs no tavām vēlmēm.

JAUNAVA
Psiholoģiskā sagatavotība, spēja redzēt cauri un intuitīvi nojaust cilvēku patiesos nodomus lieti noderēs brīžos, kad vajadzēs novērst domstarpības un iegūt līdzcilvēku uzticību. Saskaroties ar necienīgu konkurentu rīcību, nedomā atbildēt ar to pašu.

SVARI
Veiksme būs tavā pusē, un tu varēsi baudīt apkārtējo uzmanību. Domas lielākoties nodarbinās finansiālu grūtību novēršana, taču būsi arī lielisks palīgs tuviniekiem.

SKORPIONS
Kompromisa meklējumi attiecībās ar priekšniecību šodien neveiksies ļoti viegli. Būs jāpiestrādā! Taču visam, kas tev svarīgs, mēģini rast finansiālu pamatojumu, tad aizstāvēt savas idejas būs vieglāk.

STRĒLNIEKS
Izmanto visas iespējas sekot līdzi aktualitātēm – apmeklē pasākumus, prezentācijas, dibini kontaktus. Ieguldi savu artavu kopīgu interešu aizstāvēšanā, meklē idejas, kas ienestu jaunas vēsmas attiecībās.

MEŽĀZIS
Veiksme biznesā, kāda ietekmīga cilvēka atbalsts vai vienkārši pacilāts noskaņojums pamudinās uz cēlu rīcību. Būs lielāka iespēja izveidot noturīgu, ilglaicīgu draudzību.

ŪDENSVĪRS
Iespējams, ka sarežģītākas var kļūt attiecības ar cilvēkiem, no kuriem atkarīgi tavi nākotnes plāni. Taču visu izglābs tavas diplomātijas spējas.

ZIVIS
Dari to, kas ir svarīgs tev, nevis citiem. Ievies ko jaunu darbā vai mājās. Enerģijas tev netrūks, tomēr centies to novirzīt pareizajā gultnē un izmantot lietderīgi. Rīkojies gudri, un tev izdosies!