foto: Ekrānuzņēmums
Uz slimnīcu pie Zavorotņukas aiznesta viņas gadu vecā meitiņa
Mila ir jaunākais no trim smagi slimās aktrises bērniem. Šis kadrs tapis pērn.
Bērni
2019. gada 4. decembris, 21:22

Uz slimnīcu pie Zavorotņukas aiznesta viņas gadu vecā meitiņa

Jauns.lv

Gadu vecā Mila tikusies ar savu smagi slimo māmiņu, populāro krievu aktrisi Anastasiju Zavorotņuku, vēsta Krievijas mediji.

Par šo tikšanos Krievijas medijiem pastāstījuši ģimenes draugi. Smagi slimās aktrises tuvinieki neko par to nav vēstījuši savos instagrama kontos, kas šobrīd skaitās visuzticamākais avots saistībā ar notiekošo aktrises dzīvē.

Zavorotņuka ārstējas elitārā privātā klīnikā, un jaunākās mediju ziņas liecina, ka viņas stāvoklis ir uzlabojies - aktrisei atgriezusies apetīte, kā arī viņa jau spēj pārvietoties, ne tikai gulēt. Uz slimnīcu atvesta arī Zavorotņukas gadu vecā meitiņa Mila, un māte jaudājusi ar viņu pat spēlēties, liecina jaunākā informācija. Mila ir jaunākā no viņas trim bērniem. Tāpat tiek vēstīts, ka 48 gadus vecā sieviete atkal pietiekoši labi dzird un redz. Vēl pirms mēneša viņa vienkārši gulējusi. Krievijas mediji secina, ka ar smadzeņu audzēju sirgstošās aktrises stāvoklis privātajā klīnikā ir ļoti uzlabojies. 

Jauns.lv jau vēstījis, ka Zavorotņukai šoruden diagnosticēts smadzeņu vēzis 4.stadijā. Aktrises ģimene lūdza un turpina lūgt saglabāt privātumu un nespekulēt ar runām par Zavorotņukas nāvi. 

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon
112