foto: Shutterstock
Emocionāli svārstīgs laiks: horoskops visām zīmēm svētdienai, 17. novembrim
Cita pasaule
2019. gada 17. novembris, 04:43

Emocionāli svārstīgs laiks: horoskops visām zīmēm svētdienai, 17. novembrim

Jauns.lv

Atpūties no sirds:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Nenoslēdzies sevī, izrādi lielāku interesi par sev mīļiem cilvēkiem. Komunicējot ar apkārtējiem, izvēlies pareizos vārdus un intonācijas. Pat tad, ja runa ir par kaut ko ikdienišķu, izsakies skaidri un saprotami, nepaļaujies uz to, ka tevi sapratīs no pusvārda.

VĒRSIS

Godīga attieksme tiks atzinīgi novērtēta. Neatstāj novārtā privāto dzīvi. Situācijas būs ļoti mainīgas, un tev jāmāk tām pielāgoties. Netērē laiku un izmanto izdevību, lai izvirzītu notikumus sev vēlamā gultnē. Dienas kārtībā var parādīties jautājumi, uz kuriem pirmajā brīdī nebūs viegli atbildēt.

DVĪŅI

Pamazām skaidrība radīsies, taču tavai pašpaļāvībai tas būs nopietns pārbaudījums. Saglabā pozitīvu skatījumu uz notiekošo, tas būs pirmais solis ceļā uz konstruktīvu risinājumu. Orientējies uz pārmaiņām un jaunām idejām, bet nezaudē pamatu zem kājām.

VĒZIS

Viegli atradīsi kopīgu valodu ar cilvēkiem, un tas uzlabos tava darba rezultātus. Ja arī nāksies pielikt nedaudz lielākas pūles, lai sasniegtu vēlamo, ieguvums būs tā vērts. No rīta ievēro piesardzību, kārtojot lietas, esi uzmanīgs, neizpaud svarīgu informāciju cilvēkiem, kas priecātos par tavu neveiksmi.

LAUVA

Nejauc ilūzijas ar realitāti. Bez iepriekšējas sagatavošanās neuzņemies jaunas saistības un nepiekrīti darījumiem, kas sola ātru un vieglu rezultātu. Laikus noskaidro, vai darba nosacījumi, kuru grasies uzņemties, tevi apmierina.

JAUNAVA

Kamēr neesi ticis galā ar iepriekšējiem pienākumiem, jaunu neko nesāc. Enerģijas nebūs tiks daudz, lai darbotos vairākos virzienos vienlaikus. Esi konsekvents, aizstāvi taisnīgas idejas, godīgu rīcību un sāncensību. Risinot konfliktsituācijas, vadies pēc principa, ka piekāpjas gudrākais.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Neielaidies strīdos ar laulāto draugu un ģimenes locekļiem, vairāk laika pavadi sabiedrībā. Stāvi stingri savās pozīcijās, nepārkāp izvirzītos principus. Jo pārliecinātāks par sevi būsi, jo vieglāk būs atvairīt kritiskas piezīmes un pierādīt, ka zini, ko dari.

SKORPIONS

Šodien atvēli laiku saimnieciskiem darbiem – kārto māju, iegādājies sadzīvē noderīgas lietas. Ja kādam kaut kas nepatīk, piedāvā izdarīt labāk. Atļaujies būt bezrūpīgāks. Iesaisties avantūrās, piekrīti neparastām izklaidēm, kaislīgām attiecībām. Uzklausi bērnu intereses, piedalies to īstenošanā.

STRĒLNIEKS

Neej maldīgu priekšstatu pavadā. Neesi kategorisks, nekritizē citus, nemeklē katrā pretimnācējā nelabvēli. Pieklusini ambīcijas, nevērtē savas intereses augstāk par pārējām. Atturies no rīcības, kas var izprovocēt strīdu ar tuviniekiem.

MEŽĀZIS

Vienoties par kopīgiem plāniem un īstenot ar mājām un sadzīvi saistītus pārkārtojumus būs vieglāk. Liela nozīme būs mīļotā cilvēka atbalstam. Iepriecinās mazi, jauki pārsteigumi. Taču esi pacietīgs, nesteidzini to, kam jānorit lēni un mierīgi.

ŪDENSVĪRS

Konfliktsituācijas risini radoši, tavi uzskati nav vienīgie pareizie, uzklausi arī citu viedokli. Ja to nedarīsi, būs grūti atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem, un tas var radīt vientulības izjūtu. Esi ieinteresēts tajā, kas notiek tev apkārt. Piekrīti piedalīties sportiskās aktivitātēs, piedzīvojumu meklējumos un avantūrās.

ZIVIS

Veiksies viss, ko darīsi ar degsmi un pacilātību. Vairāk laika atvēli saimnieciskiem darbiem, pārdomā tēriņus, meklē risinājumus finansiālām problēmām. Saliec visu pa plauktiņiem, taču pieļauj iespēju, ka tava noteiktā kārtība var mainīties.