foto: Shutterstock
Atbrīvojies no ilūzijām: ko sola horoskops šodienai, 14. novembrim
Cita pasaule
2019. gada 14. novembris, 04:20

Atbrīvojies no ilūzijām: ko sola horoskops šodienai, 14. novembrim

Jauns.lv

Lai izdodas iecerētais!

AUNS

Attapība, asprātīga līdzekļu izvēle un drosmīgi lēmumi palīdzēs neapjukt brīžos, kad sajūtas mudinās darīt vienu, bet veselais saprāts – pavisam ko citu. Brīžiem var pārņemt bažas gan par savu materiālo stāvokli, gan neatkarību. Tomēr drošajiem pieder pasaule.

VĒRSIS

Lielus tēriņus neatļaujies, jo var gadīties, ka, ticis pie kārotā, secini, ka ieguvums nav iztērētās naudas vērts. Vai nu apstākļi piespiedīs, vai radīsies iekšēja nepieciešamība izzināt dažādu lietu kārtību, likumsakarības, meklēt izskaidrojumu savai un citu cilvēku uzvedībai.

DVĪŅI

Pēcpusdienā daudz uzmanības prasīs ikdienišķi pienākumi un neatliekamas vajadzības. Ļoti lielu sliktumu var nodarīt dzīvošana ilūzijās, ko pilnīgi bez pamata tava galva izģenerējusi. Rūpīgi izsver visus par un pret, pirms sāc rīkoties. Nestreb karstu un ievēro labas uzvedības etiķeti.

VĒZIS

Grūti klāsies, ja dzīvosi ar domu, ka taisnība ir tev vienīgajam. Disciplinē sevi, centies laikus pabeigt iesāktos darbus. Pēkšņus pārbaudījumus uztver kā jaunu dzīves pieredzi. Negaidīti vari saņemt vērtīgu dāvinājumu. Iluzorām mīlas attiecībām labāk saki ardievas.

LAUVA

Viegli spēsi atteikties no vecām, savu laiku nokalpojušām lietām.  Šī ir lieliska diena, lai izmestu ārā visas vecās pekeles un parpalas! Pēc tam jutīsi būtisku atvieglojumu. Beigu punkts, starp citu, itin labi attiecas arī uz savu laiku nokalpojušām un/vai toksiskām attiecībām.

JAUNAVA

Esi atklāts, nenoslēdzies sevī, runā ar draugiem, paziņām par sev aktuālām tēmām. Bieži vien situācija pateiks priekšā, kā rīkoties, tev tikai atliks uzticēties un pieņemt tās diktētos spēles noteikumus. Taču nekļūsti arī par automātisku paradumu vergu! Laba diena, lai iepazītos.

SVARI

Privātās attiecībās var gadīties itin kā negribot būt nekonsekventam. Labi darbosies izdoma, cilvēku uzmanību piesaistīsi ar neparastu uzvedību, stilu, prasmi sevi pasniegt. Lai kā tev gribētos pēc iespējas drīzāk atrisināt situāciju, kurā tev nav noteikšanas, saglabā filozofisku mieru un pacietību.

SKORPIONS

Esi sabiedriski aktīvs, bez aizspriedumiem paud savu viedokli, uzņemies lielāku atbildību. Šodien nesēdi mājās. Ej sabiedrībā un nebaidies parādīt to, ka esi spējīgs uz daudz ko vairāk nekā citi. Liec lietā savu kompetenci, jo šodien vari sevi īpaši veiksmīgi parādot.

STRĒLNIEKS

Tici tam, ko redzēji šonakt sapnī - tas varēja stāstīt par notikumiem tuvākajā nākotnē. Šodien saudzē savu veselību un lielāko daļu enerģijas tērē tur, kur nepieciešams ass prāts un skarbi aprēķini - šajā sfērā tu būs nepārspējams. Tostarp atceries par labu vārdu un uzslavu teikšanu citiem.

MEŽĀZIS

Ja šaubies, pa kuru ceļu iet, izvēlies nesāpīgāko vidusceļu,  - pat ja tas paģēr nedaudz blēdīgu vai melīgu uzvedību. Baltie meli šodien ir atļauti. Svārstīgās emocijas pārlaidīsi viegli, ja vien neļausies citu diktātam un prasībām. Nav ieteicams zobārsta apmeklējums.

ŪDENSVĪRS

Izaicinājumu diena. Ja ne šodien, tad tuvākajā laikā tie tev tuvojas nenovēršami. Pienākumus gribēsies aizstāt ar bohēmu un līksmību, un nedomāt par sarežģītām attiecībām. Jau šodien sapņosi par brīvdienām, kurās tevi gaida romantiski apsolījumi un dzīves esences piepildīti mirkļi.

ZIVIS

Pašsajūtu var ietekmēt agresīvs emocionālais fons darbavietā. Ja nepatikšanās ir tava vaina, labāk beidz darbu ātrāk un pazūdi no ofisa. Gandarījumu un miera sajūtu šodien sniegs mājas atmosfēra un siltas attiecības ar saviem tuvajiem - tur arī veldzējies, darba lietām pievēršoties citudien.