foto: Shutterstock
Neļauties emocijām un iegribām. Horoskops šodienai, 17. oktobrim
Cita pasaule
2019. gada 17. oktobris, 04:30

Neļauties emocijām un iegribām. Horoskops šodienai, 17. oktobrim

Jauns.lv

Ko varam gaidīt no šodienas?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Uzdevumi, kas šķita sarežģīti, vairs neliksies tik neatrisināmi. Nez no kurienes radīsies spēks un pārliecība. Tev tikai jāprot koncentrēties galvenajam. Sākot no plkst. 12 un uz priekšu turpmākais laiks piemērots sarunām par augstām tēmām.

VĒRSIS

Lielas kompānijas neizvēlies! Jo intīmāka būs gaisotne, jo vieglāk būs kontaktēties. Iepazīšanos būs daudz, taču ne visām būs lemts pāraugt ciešākā draudzībā vai sadarbībā. Ja būsi uzmanīgs, iespējami jauni pozitīvi pavērsieni personiskajā dzīvē.

DVĪŅI

Kāda asāka vārdu apmaiņa var beigties ar kategoriskiem apgalvojumiem “nekad vairs...”, var aktualizēties senāki aizvainojumi. Lai strīda karstumā nepaspruktu kāds skarbāks vārds, atturies no sasāpējušu sadzīvisku jautājumu risināšanas.

VĒZIS

Mēģinājums atstāt paliekošu iespaidu uz cilvēkiem, izmantojot savu pievilcību, nebūs visai veiksmīgs. Sastaptie cilvēki raisīs jaunas intereses, mainīs tavas domas par procesiem sabiedrībā, politikā. Darbā iespējami kāpumi un kritumu.

LAUVA

Kamēr nevajadzēs izdomāt neko jaunu, ar visu tiksi galā samērā veiksmīgi, grūtāk būs tad, kad vajadzēs meklēt jaunu pieeju, metodes. Tādās situācijās būs grūti koncentrēties, izlemt un rīkoties.

JAUNAVA

Neļaujies emocijām un iegribām, seko prāta diktētiem apsvērumiem, tas pasargās no aplamiem finanšu risinājumiem. Centies izmantot racionālo ceļu. Vairies no jelkādiem piedzīvojumiem un avantūrām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Šodien priekšroku dod drošībai un stabilitātei. Mazāk prasi no citiem, vairāk seko līdzi savai rīcībai, laikus pildi uzticētos pienākumus. Rūpīgi apsver gan savus spēkus, gan finansiālās iespējas. Mīlas dzīvē iespējami zaudējumi.

SKORPIONS

Taupība un uzmanība - tas palīdzēs izvairīties no darbībām, ko vai nu nebūs pa spēkam izdarīt līdz galam, vai kuru īstenošanai aptrūksies naudas. Ja mani, ka paveras iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, rādi, ko spēj.

STRĒLNIEKS

Dienas otrajā pusē  lielāku uzmanību velti sabiedriskām aktivitātēm un pasākumiem, kur ir iespēja tikties ar domubiedriem. Aktīvi iesaisties sabiedriskajā dzīvē, ar kultūras dzīvi saistītos notikumos, izglītojošos pasākumos.

MEŽĀZIS

Šodien izmanto izdevību nodemonstrēt savas prasmes un iegūt plašāku atsaucību. Tikai, sajutis panākumu garšu, nekļūsti augstprātīgs. Negriez muguru cilvēkiem, pateicoties kuriem izdevies īstenot ne vienu vien labu ideju.

ŪDENSVĪRS

Diena pa īstam iemiesos teicienu "ko sēsi, to pļausi". Karmiskā plānā šī ir atmaksas diena, taču sadzīviskā līmenī tas var nozīmēt sekas kādai muļķīgai, stulbai kļūdai, ko pieļāvi savulaik. Šodien vēlams turēt mēli aiz zobiem un nevienu neaprunāt.

ZIVIS

Smelies spēku garīgajā literatūrā, dižu domātāju atziņās un paša radītās nākotnes vīzijās. Ja jūties nomākts vai pat depresīvs, šis ir īstais laiks meklēt profesionāļu palīdzību – caur skolotiem cilvēkiem vari gūt atbildes, kas var izvērsties dzīves pavērsiena punktā.