foto: ROGER GEORGES/SIPA
Hercogienes Ketrīnas kastaņbrūnajos matos parādījušās gaišākas šķipsnas
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Stila jaunumi
2019. gada 14. oktobris, 05:30

Hercogienes Ketrīnas kastaņbrūnajos matos parādījušās gaišākas šķipsnas

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas garderobē jau redzamas rudens vēsmas, taču matos rotājas vasara. Prinča Viljama sievas kastaņbrūnajos matos parādījušās gaiši tonētas šķipsnas, gluži kā vasaras saulītes balinātas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogienes Ketrīnas rudens krāsu apģērba komplektiņš

gallery icon
13

Kembridžas hercogienes fani jaunās pārmaiņas frizūrā pamanījuši, kad Ketrīna viesojusies Nacionālajā vēstures muzejā Londonā. Britu karaļnama pārstāvē, kas ir šī muzeja patronese, matus bija ieveidojusi sev ierastajās vieglajās cirtās un atstājusi vaļējus. Fani varēja labi novērtēt mazo, taču pamanāmo pārmaiņu.

foto: ROGER GEORGES/SIPA
Hercogiene Ketrīna.

Apģērba ziņā, hercogiene izvēlējusies rudens toņus. Ketrīna bija ģērbusies baklažānu krāsas adītā džemperītī ar augstu apkakli, ko darinājis britu zīmols “Warehouse”. Džemperim viņa bija pieskaņojusi olīvu krāsas platas bikses – kulotes – no zīmola “Jigsaw” kolekcijas. Bikses ar paplatinātiem galiem šogad ir viens no hercogienes iemīļotākajiem apģērbiem. Viņa tādas redzēta jau vairākkārt.

foto: George Rogers/WPA-Pool/SIPA
Hercogiene Ketrīna, viesojoties sevis radītajā dārzā, šā gada maijā.

Ketrīnas džemperis un bikses ir no budžetam draudzīgo cenu zīmoliem. Taču šo apģērbu viņa bija papildinājusi ar dārgiem aksesuāriem – burgundija krāsas “Chanel” rokassomiņu un tādas pašas krāsas “Tod’s” augstpapēžu kurpēm.

foto: Josiah Kamau/BuzzFoto.com
Kulotes modes dizaineres Viktorijas Bekhemas garderobē bija jau 2015. gadā.

Platās bikses kulotes jeb bikšusvārki savu “uzvaras gājienu” svinēja vasarā. Modes pētnieki tās nosauca par vienu no sezonas galvenajām aktualitātēm un atzina, ka tās valkājamas visur – kā ikdienā un darbā, tā arī svētku reizēs. Kulotes savā garderobē iekļāvušas arī tādas slavenības kā modes dizainere Viktorija Bekhema un aktrise Ella Faninga.

Hercogiene Ketrīna un apavi ar pilno zoli

gallery icon
47

Hercogienes Ketrīnas iespaidīgās matu rotas

gallery icon
39

Hercogienes Ketrīnas rokassomiņas

gallery icon
43

Hercogienes Ketrīnas samta matu bante

gallery icon
14