foto: Vida Press
Šodien var nosapņot savu nākamo mīļoto! Horoskops svētdienai, 22. septembrim
Cita pasaule
2019. gada 22. septembris, 04:46

Šodien var nosapņot savu nākamo mīļoto! Horoskops svētdienai, 22. septembrim

Jauns.lv

Lai izdodas viss!

AUNS

Tevi var aizraut vairākas idejas vienlaikus. Diemžēl ne visu izdosies īstenot, jo būsi pārāk izklaidīgs, vairāk lidināsies mākoņos, nevis stabili stāvēsi uz zemes. Problēmas var sagādāt izklaidība, nevērība vai nepietiekami nopietna attieksme.

VĒRSIS

Pret lietišķiem jautājumiem – ja gadījumā tādi parādās arī brīvdienā – attiecies viegli un nepiespiesti. Pateicoties radošam pacēlumam, lielākus panākumus gūsi darbā, kas saistīts ar mākslu, mūziku.

DVĪŅI

Brīva, neatkarīga rīcība stiprinās tavu autoritāti darbā, taču tava brīvdomība nepatiks tuviniekiem, viņi tavas idejas uzskatīs par utopiskām un nepraktiskām. Būs vajadzīga liela neatlaidība, lai pierādītu, ka tu nekļūdies.

VĒZIS

Pārpūle un līdzsvara trūkums starp pienākumiem un izklaidi veidos tevī spriedzi. Ja paredzēts ceļojums, daudz laika var aizņemt dokumentu kārtošana.   Aktuāli būs gan braucieni un mācības, gan iepazīšanās un jaunu attiecību veidošana.

LAUVA

Nelaid garām iespēju uzzināt ko jaunu, izpētīt un iegūt pilnīgāku priekšstatu par kādu tev svarīgu tēmu. Vienlaikus tavā dzīvē var ienākt noslēpumi, kas nomāks dvēseli, liks aizdomāties un nedaudz piebremzēs aktīvo rosīšanos.

JAUNAVA

Kamēr neesi drošs, ka esi pieņēmis pareizu lēmumu, rīkojies lēni un piesardzīgi. Par garlaicību sūdzēties nevarēsi, jo gan darbā, gan personīgajā dzīvē iespējami negaidīti, pozitīvi pavērsieni.

SVARI

Šodien mazāk veiksmīgas būs aktivitātes, kas saistītas ar labklājību un finansēm. Problēmas var sagādāt pārāk liela uzticēšanās un paļāvība uz cilvēku godīgumu, tāpēc seko līdzi, ko un kam uztici, nezaudē kontroli pār situāciju.

SKORPIONS

Pēcpusdienā un vakarā, ja jūti, ka tev nepieciešams norobežoties un sakārtot domas, dari tā.  Mīņāšanās uz vietas un aprobežotība darīs tevi nervozu, tev būs nepieciešams plašs vēriens un dinamiska notikumu gaita.

STRĒLNIEKS

Tavā galvā šodien dzims vērienīgas idejas, bet, kā tās īstenot, nezināsi. Mirkļa iedvesmas pārņemts, vari kļūt diezgan neaprēķināms un haotisks, nepārdomāti lēmumi novedīs pie tā, ka tavas pozīcijas sašūposies.

MEŽĀZIS

Visam, ko pasāksi rīta stundās laikā no 10-11 būs iekodēta izdošanās. Tas attiecas arī uz darbībām un plāniem, par kuriem līdz šim šķita, ka - bail. Lieliska diena parādīt un prezentēt sevi, kā arī izveidot tādus kā tiltus uz panākumiem nākotnē.

ŪDENSVĪRS

Šodien jutīsi sevī plūstam mīļumu. Teiciens par paša astes celšanu sev šodien labāk lai uz tevi neattiecas. Neslavini sevi un slāpē augstprātību. Muļķīgai plātībai var būt sekas, kas negatīvi ietekmēs tavu reputāciju.

ZIVIS

Sapnī varēji redzēt cilvēku, kurš slepenībā tevi pielūdz, bet skaļi vēl nav "uzzīmējies". Ja zini cilvēku, kam patīc, un arī pati esi ieinteresēta, droši sper pirmo soli! Visai maza iespējamība, ka šāds risks piedzīvos sakāvi.