Cita pasaule
2019. gada 21. septembris, 04:36

Ko zvaigznes ieplānojušas šodien: horoskops visām zodiaka zīmēm 21. septembrim

Jauns.lv

Skatāmies debesjumā:

AUNS

Diskusijas ar draugiem un domubiedriem no profesionālās jomas palīdzēs atrast veiksmīgus problēmu risinājumus – rezultāts pārspēs gaidīto. Neaizmirsti par veselību. No plašu sabiedrisku sarīkojumu apmeklēšanas atturies.

VĒRSIS

Uzdevumi, kur nepieciešams kādu pārliecināt, ietekmēt, pierunāt, nesagādās grūtības, taču var rasties neliels sajukums ikdienas darbos un pienākumos. Lai to novērstu, liec lietā iegūtās zināšanas un praktiskās iemaņas, ievies jaunas darba metodes.

DVĪŅI

Svarīgākie notikumi iespējami personīgajā dzīvē. Romantisku jūtu un emociju pilnā dvēsele alks attiecību, kurās rast dzīves piepildījumu. Uz brīdi šķitīs, ka nav nekā svarīgāka par mīlestību. Pat tad, ja tas, ko dari, tavuprāt, vairāk izskatās pēc izrādīšanās, nedomā sevi iegrožot.

VĒZIS

Nepaļaujies uz to, ka tas, kas tev šķiet interesants, ir lietderīgs un ekonomiski izdevīgs. Iespējams, pats to nepamanīsi, taču viegli iekarosi apkārtējo simpātijas. Ap tevi būs daudz piekritēju un pielūdzēju.

LAUVA

Attiecībās ar mīļoto atļaujies mazliet vairāk nekā ierasts. Koncentrē spēkus finansiālo jautājumu risināšanai. Centies neko neatstāt pašplūsmā, kontrolē situāciju, dokumentus, ievēro instrukcijas.

JAUNAVA

Esi čakls un uzcītīgs, nebaidies izcelties, izvirzīt godkārīgus mērķus. Tiklīdz piekritīsi mainīt lēmumu, vairs nebūsi situācijas noteicējs, tev būs jāpielāgojas, jāmeklē kompromisi.

SVARI

Šodien – īpaši vakarpusē - bez vajadzības nevienu nekritizē, tas var atspēlēties. Tikt galā ar problēmām darbā un mājās palīdzēs pārdomāti risinājumi. Ja esi par ko izlēmis, neatkāpies no iecerētā, paliec pie sava, lai cik grūti būtu.

SKORPIONS

Mājās nelielas domstarpības brīžiem var pāraugt nopietnā konfliktā, būs grūti par kaut ko vienoties un pieņemt adekvātus lēmumus. Lai izvairītos no problemātiskām situācijām, neļauj vaļu emocijām, rūpīgi pārdomā sakāmo.

STRĒLNIEKS

Šodien var pietrūkt mirkļu, kuros vienkārši izbaudīt klusu kopā būšanu ar tuviniekiem. Nepamatots optimisms var pamudināt uz aplamu, neapdomīgu rīcību. Gaisma tuneļa galā ir tuvu, lai tas iedvesmotu tevi neatkāpties no vērienīgu ieceru īstenošanas.

MEŽĀZIS

Diena ritēs vēja spārniem, jo būs notikumiem bagāta un aizraujoša. Tikšanās, iepazīšanās, jaunas attiecības un intereses – katra diena var sagādāt kādu pārsteigumu vai atklājumu. Uzmanīgi izturies pret idejām, kas radušās emocionālas pacilātības brīžos.

ŪDENSVĪRS

Mīlas jautājumos vari saskarties ar noraidījumu vai neatbilstību tam, ko no solījumiem gaidīji. Ja neizdodas sasniegt vēlamo rezultātu, pārdomā, vai visu dari pareizi. Aktīvi iesaisties darbā notiekošajos procesos, neatkāpies grūtību un nezināmā priekšā.

ZIVIS

Būs daudz ideju, kā uzlabot dzīves kvalitāti, taču ne visas izdosies īstenot. Lai nenodarbotos ar mētāšanos no vienas ieceres pie citas, izvēlies to, kas atbilst konkrētā brīža noskaņojumam. Vērtē, analizē, jo daļa piedāvājumu var izrādīties tukši solījumi.