foto: Shutterstock
Pat aizslēgtas durvis atvērsies, sola šodienas - 20. septembra - horoskops
Cita pasaule
2019. gada 20. septembris, 04:52

Pat aizslēgtas durvis atvērsies, sola šodienas - 20. septembra - horoskops

Jauns.lv

Ko sola šodiena?

AUNS

Diena sola itin negaidītu it kā aizvērtu durvju atvēršanos - pat bez Aunam tik raksturīgās spītības un spēka izrādīšanas. Šodien var piepildīties tas, kas jau sen klusībā cerēts un gribēts, taču likās - nu, nekad, nekad tas ar mani nenotiks... Var notikt.

VĒRSIS

Daudzi Vērši beidzot gūs atbildes uz būtiskajiem dzīves jautājumiem: kas tev ir pa īstam svarīgs, kas ir nieki un pelavas. Mīlestības un atklāsmju diena, kas var pavērt ceļu uz patiešām lietu saprašanu. Esi atvērts tam, kas tev priekšā stāv.

DVĪŅI

Vislielāko atgriezenisko saiti gūsi, esot vienatnē ar savām domām, taču neļaujoties nostaļģijai un skumjām. Rudens depresijai vēl nav pienācis laiks. Iepriecini sevi ar kādu jaunu mantu.

VĒZIS

Sāpīgas, skaudras atmiņas var nelikt mieru un tramdīt. Nospriegoti nervi un dažbrīd kaitinoši tuvinieki nav iemesls bēgt no sūrās ikdienas. Izturi visu stoiciskā mierā, pēc tam varēsi lepoties ar sevi.

LAUVA

Karjeras sfērā šodien vari saskarties ar pilnīgu atbalstu tavām idejām; darba tikšanās ies no rokas un nesīs augļus jau drīzumā. Savstarpēju attiecību kārtošanai labvēlīgāk būtu tikties ar cilvēkiem aci pret aci, nevis sarakstīties sociālajos tīklos.

JAUNAVA

Šodien vari tikt pārprasts/-a. Izbrīvē laiku  - īpaši vakarpusē ap pulksten 18., - lai izrunātos. Tomēr jāatceras par toleranci, ja kaut kas nenotiek tev pa prātam. Saskarsme ar tā dēvēto represīvo aparātu, piemēram, Ieņēmumu dienestu var sagādāt rūgtus brīžus.

SVARI

Formalitāšu kārtošanu, ja iespējams, atliec uz nedēļas beigām. Kopumā dienai harmoniju var iedot tikšanās ar sen zināmiem un visos līmeņos pārbaudītiem, uzticamiem cilvēkiem, vislabāk - mīļiem draugiem. 

SKORPIONS

Diena, lai apgūtu kaut ko jaunu. Droši dodies turp, kur līdz šim šķita - nē, nē, tas taču nav man... lai gan gribējās. Perfekti piemērots laiks, lai pieteiktos kādos kursos vai sāktu apgūt tādu jomu, kura vilināja.

STRĒLNIEKS

Jaunu attiecību dibināšanai šī diena Strēlniekam pagalam nepiemērota. Taču darbā gan risks attaisnosies ar necerēti labu uzviju. Agrs rīta cēliens var būt mokošs, tāpēc, ja iespējams, paguli ilgāk un mosties bezrūpīgāk.

MEŽĀZIS

Tāda kā vēsa vienaldzība pret visu šodien nāks par labu emocionālajai stabilitātei. Toties vakarā droši vari doties sabiedrībā - tev būs tai ko dot! Vislielāko baudu šodien sniegs personiskas un intīma rakstura attiecības ar kādu īpašu cilvēku.

ŪDENSVĪRS

No rīta līdz vakaram un vēl arī naktī mieru neliks ar darbu un naudu saistīti jautājumi. Ja spiež sirdi, atceries, ka karjera nav galvenais dzīvē. Ar darbu saistītas lietas vislabāk nokārtosies, ja aktīvu rīcību veiksi laika posmā no 11:16 līdz 12:20.

ZIVIS

Kompromisu un arī izdošanās laiks - durvis vērsies vaļā pat neticamām idejām un rīcībām. Lieliskas emocijas sagādās nesavtīga palīdzēšana, labdarība. Caur palīdzēšanu grūtdieņiem šodien viegli var tikt pie labās sajūtas par savas eksistences jēgpilnumu.