foto: Instagram
Brazīlijā gaidībās esoša līgava mirst mirkli pirms kāzām, limuzīnā piedzīvojot insultu
Flavio un Džesika.
Attiecības
2019. gada 18. septembris, 16:41

Brazīlijā gaidībās esoša līgava mirst mirkli pirms kāzām, limuzīnā piedzīvojot insultu

Jauns.lv

Džesika Gedesa un viņas līgavainis Flavio Gonsaless no Brazīlijas pilsētas Sanpaulu ar nepacietību gaidīja dienu, kurai viņu dzīvē bija jākļūst par vienu no laimīgākajām, taču tā izvērtās par īstu traģēdiju.

30 gadus vecā medmāsa Džesika jau sešus mēnešus bija stāvoklī un grūtniecība noritēja bez problēmām. Dienā, kad viņa limuzīnā devās uz baznīcu, lai piedalītos savās kāzās, sieviete pēkšņi sajutās slikti. Līgava sūdzējās par reiboņiem un sāpēm kaklā, bet tuvinieki nodomāja, ka viņu pirms ceremonijas pārņēmis uztraukums.

foto: Instagram
Flavio un Džesika.

Tobrīd 31 gadu vecais Flavio savu līgavu gaidīja pie altāra un bija nedaudz satraukts, jo Džesika kavējās. Neviens nenojauta, ka sievietei attīstījusies preeklampsija - viena no grūtniecības bīstamākajām komplikācijām, kam raksturīgs augsts asinsspiediens. Ceļā uz baznīcu līgava zaudēja samaņu, bet, kad ieradās notikuma vietā, viņa uz īsu brīdi to atguva, lai pēdējoreiz ieraudzītu Flavio.

Gedesu nekavējoties nogādāja slimnīcā, kur viņai tika diagnosticēts insults, ko izraisīja preeklampsija un iekšējā asiņošana.

foto: Instagram

Mediķi bija spiesti veikt steidzamu ķeizargriezienu, lai glābtu bērna dzīvību. Jaundzimušo izglāba, bet Džesika pēc operācijas nomira.

"Nespēju noticēt, ka tas noticis. Šķiet, ka esmu nokļuvis skumjā filmā. Tu raudi, raudi, raudi, bet, pametot kinoteātri, zini, ka tas ir tikai kino. Tomēr manā gadījumā filma nekad nebeigsies, ciešanas ilgs mūžīgi," skumjās dalās Flavio Gonsaless.