foto: ZUMAPRESS.com
Princese Šarlote izpļāpājusies, ka mammai būs vēl viena meita
Princese Šarlote tik ļoti grib mazu māsiņu, ka paziņojusi klasesbiedrenēm, ka viņai tāda būs. Vai tā ir patiesība jeb tikai mazās princeses iedomas?
Bērni
2019. gada 19. septembris, 06:08

Princese Šarlote izpļāpājusies, ka mammai būs vēl viena meita

Jauns.lv

Princese Šarlote skolā nākusi klajā ar neparastu paziņojumu. Hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama četrus gadus vecā meita pavēstījusi, ka ģimenē gaidāms pieaugums.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Kembridžas hercogiene Ketrīna nesen ir likusi manīt, ka labprāt pasaulē laistu vēl vienu bērnu. Ketrīnas un Viljama jaunākajai atvasei šā gada aprīlī nosvinēta pirmā dzimšanas diena. Princim Luisam māmiņas aprūpe vairs nav tik ļoti nepieciešama kā zīdaiņa periodā. Daudzi karaļnama fani uzskata, ka ir pienācis laiks ceturtajam bērnam, un ar nepacietību gaida oficiālu paziņojumu.

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
19

Mazuli gaida arī princese Šarlote. Turklāt viņas vēlme pēc mazas māsiņas ir tik stipra, ka meitene par to jau izziņojusi visiem klasesbiedriem Tomasa privātskolā Londonā. Pedagogi dzirdējuši, kā mazā britu troņmantiniece savas ģimenes noslēpumos dalījusies ar jaunajām skolas draudzenēm.

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon
20

„Mammai būs vēl viena meitenīte,” princese visā nopietnībā paziņojusi klases meitenēm. Turklāt šo jaunumu Šarlote klasesbiedrenēm paziņojusi jau pirmajā mācību nedēļā. „Audzinātājas palīdze nespēja noticēt savām ausīm. Šarlote runāja skaļi un izskatījās absolūti pārliecināta par to, ka viņas mamma ir gaidībās,” norādījis kāds aculiecinieks.

Princese Šarlote - britu karaliskās ģimenes atvase

gallery icon
20

Karaļnama fani nejūtas izbrīnīti par Šarlotes paziņojumu. Meitenei ir stūrgalvīgs raksturs un valdītājas daba, par ko viņa izpelnījusies iesauku „karotāju princese”. „Viņa pie šīs iesaukas, visticamāk, tikusi tāpēc, ka ir karstgalvīga. Viņa ir zināma ar savu pārgalvīgo dabu,” norādījusi karaļnama biogrāfe Keita Nikola, atceroties neseno gadījumu, kad princese burinieku regates laikā klātesošajiem parādīja mēli. Vēlāk gan izskanēja informācija, ka viņa to rādījusi vienam konkrētam cilvēkam – vectētiņam Maiklam Midltonam, nevis visai klātesošajai publikai.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press

Kāds no karaļnamam pietuvinātām personām apgalvo, ka Šarlote jau sen sapņojot par mazu māsiņu un esot septītajās debesīs par to, ka sapnis piepildīsies. „Viņa izteicās, ka nevar vien sagaidīt šo brīdi un šķita ļoti saviļņota,” vārdā nenosauktā paziņas vārdus citē izdevums „New Idea”.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

To, vai ziņa par hercogienes Ketrīnas ceturto grūtniecību ir patiesa vai tikai princeses Šarlotes kvēls sapnis, rādīs tikai laiks. Atgādināsim, ka visu trīs iepriekšējo gaidību sākumposms hercogienei bijis ļoti grūts, viņa cietusi no smagas grūtniecības toksikozes, kā rezultātā izlaidusi vairākus svarīgus pasākumus. Savukārt pagaidām hercogiene aktīvi pilda karaļnama oficiālos pienākumus un nekas neliecina par sliktu pašsajūtu.

Princeses Šarlotes un viņas brāļa prinča Džordža pirmais kopējais foto

Kensingtonas pils pārstāvji izplatījuši pirmās fotogrāfijas, kurās britu princese Šarlote iemūžināta kopā ar princi Džordžu.

gallery icon
7