foto: Unsplash
Horoskops visām zodiaka zīmēm - svētdiena, 15. septembris
Cita pasaule
2019. gada 15. septembris, 04:38

Horoskops visām zodiaka zīmēm - svētdiena, 15. septembris

Jauns.lv

Uzzini, ko tev nesīs šī diena.

AUNS
Pat brīvdienā būsi kā karuselī - iešana, skriešana, telefonu zvani tā, ka galva ies riņķī. Bet nekā nopietna, vien steiga. Ja jūti, ka visa par daudz, vienkārši izslēdz telefonu un velti laiku sev un mīļajiem.

VĒRSIS
Meklēsi ceļu pie kādreiz mīlēta cilvēka. Varbūt tas būs tikai sapņos, bet, iespējams, kas vairāk. Jebkurā gadījumā nesaceries par daudz. Pagātne pieder pagātnei.

DVĪŅI
Izklaides un hobiji var kaitēt veselībai, ja netiek ievērota mēra sajūta. Mīlestība un neapvaldītas emocijas ir salauzušas ne vienu vien sirsniņu. Ēd, dzer un mīli ar mēru.

VĒZIS
No melnās svītras šodien strauji pāriesi uz balto. Daudzas lietas ar Dieva palīgu vai mistiskā veidā iegrozīsies tā, kā pat neiedrošinājies cerēt. Paļaujies uz veiksmi.

LAUVA
Ne katrs jaunievedums ir derīgs. Šodien labāk atturies no novitātēm, jo iznākums ir diezgan neprognozējams. Meklē domubiedrus, bez tiem šodien neiztikt.

JAUNAVA
Piedod sev un citiem, neieciklējies uz pārmetumiem un stresu, citādi iedzīvosies mazvērtības vai citos kompleksos. Ielūkojies nākotnē ar astrologa vai gaišreģa palīdzību.

SVARI
Nevienam nav tik plašs skatījums uz lietām un neviens tā neredz perspektīvas kā jūs. Atmetiet šaubas un skaties uz situāciju vēl izvērstāk. Tev viss izdosies!

SKORPIONS
Viena no atbildīgākajām dienām šajā gadā. Neatliec uz nenoteiktu laiku nepatīkamu lēmumu pieņemšanu. Vēlāk būs grūtāk un daudzkārt sarežģītāk.

STRĒLNIEKS
Kategoriskums un kareivīgums šodien ir jāaizmirst. Velti laiku atpūtai un veselības uzlabošanai - svētdienas un svētku dienas nav domātas dižiem darbiem.

MEŽĀZIS
Attiecībās ar pasauli šodien var būt negaidīti pavērsieni. Atbrīvojies no tev nederīgām lietām, mantām un cilvēkiem. Lai ņem tie, kam to vajag. Gatavojies jaunai nedēļai un jaunai dzīvei!

ŪDENSVĪRS
Bērni un viņu vajadzības neliks mierā ne sekundi — te prasīs vienu lietu, te otru. Iegrožo viņu vēlmes, ja vien neesi miljonārs.

ZIVIS
Nemēģini īstenot kaut ko ārpus ierastā, ja jūti, ka kādam ģimenē tas varētu nepatikt. Nākotnē pozitīvi pavērsieni iespējami saistībā ar dzimtas īpašumu, mantojumu vai ģimenes labklājību.