foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. septembris
Cita pasaule
2019. gada 16. septembris, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. septembris

Jauns.lv

Ko varam gaidīt no šodienas:

AUNS

Sekojot veselīga dzīvesveida principiem, būs vieglāk saglabāt možu garu un labu pašsajūtu. Risinot konfliktsituācijas, vadies pēc principa, ka piekāpjas gudrākais. Cilvēkus, kas mēģina uz tava rēķina realizēt savus nodomus, briesmīgi nenosodi.

VĒRSIS

Rādot pasaulei savas labākās īpašības, tev izdosies iegūt jaunus draugus un domubiedrus. Grūtāk būs saprasties ar radiniekiem. Atturies no konfliktiem, strīdus situācijām, centies pret tuvinieku aktivitātēm izturēties diplomātiski, lai ko tas prasītu.

DVĪŅI

Dienas pirmajā pusē enerģijas nebūs tiks daudz, lai darbotos vairākos virzienos vienlaikus. Taču esi ieinteresēts tajā, kas notiek tev apkārt. Jo skaidrāk zināsi, ko vēlies, jo vieglāk būs piepildīt savas vēlmes.

VĒZIS

Emocionālas pacilātības mudināts, vari krist kārdinājumā un izvēlēties risinājumus, kas ir sirdij tīkami, taču finansiāli ir absolūti neizdevīgi. Kamēr neesi ticis galā ar iesākto, neko jaunu neuzsāc.

LAUVA

Tiklīdz nesekosi līdzi kārtībai vai atliksi kaut ko uz vēlāku laiku, radīsies sajukums, darbi krāsies, spriedze pieaugs. Kontaktējies ar cilvēkiem, kas tavu enerģisko, brīžiem impulsīvo rosīšanos spēj ievirzīt konstruktīvās sliedēs.

JAUNAVA

Šodien būtiski ir nepakļauties spiedienam no malas – un tava noturība atmaksāsies. Esi mērķtiecīgs, rīkojies saskaņā ar plānoto. Bez iepriekšējas sagatavošanās neuzņemies jaunas saistības un nepiekrīti darījumiem, kas sola ātru un vieglu rezultātu.

SVARI

Uzklausot mūžīgas draudzības vai mīlestības solījumus, modrību nezaudē – ne viss ir zelts, kas spīd. Nepārdzīvo! Darbā iespējama negodīgas konkurences palielināšanās. Neļauj sevi steidzināt.

SKORPIONS

Kamēr tava darbošanās nevienu neapgrūtinās, tev tiks dota zaļā gaisma, bet tiklīdz sāksi vīzdegunīgi citus pamācīt, izpelnīsies pamatotus aizradījumus. Paļaujies uz cilvēkiem, taču neesi lētticīgs. Dienas otrajā pusē var veikt lielus, sen kārotus pirkumus.

STRĒLNIEKS

Šī diena ir par... kaislīgām attiecībām, īpaši brīvajiem, neprecētajiem. Uzklausi bērnu intereses, piedalies to īstenošanā. Ja neiedomāsies kādas avantūras ceļā uzlabot finansiālo situāciju, lielākā daļa notikumu būs patīkami.

MEŽĀZIS

Nesteidzies neko mainīt un pārkārtot, pirms neesi drošs, ka tev tas patiešām ir vajadzīgs. Vakarpusē atliec malā smagus un nopietnus darbus, atrodi iespēju izklaidēties. Iesaisties avantūrās, piekrīti neparastām izklaidēm!

ŪDENSVĪRS

Šodien vairāk laika atvēli saimnieciskiem darbiem, pārdomā tēriņus, meklē risinājumus finansiālām problēmām. Saliec visu pa plauktiņiem, taču pieļauj iespēju, ka tevis noteiktā kārtība var mainīties.

ZIVIS

Padziļināts situācijas redzējums un elastīga rīcība palīdzēs izvairīties no nelietderīgiem sakariem un darījumiem. Ja jūti, ka kļūsti viegli aizkaitināms, atrodi nodarbošanos, kas ļauj fiziski izlādēties.