foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. augusts
Cita pasaule
2019. gada 24. augusts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. augusts

Jauns.lv

Lai forša vasaras izskaņa!

AUNS

Šodien lietas var kārtot ar vērienu, viss sola izdošanos. Diena gan nesola ilgstošu attiecību sākumu, taču socializēšanās un tādas garāmejošas iepazīšanās dos savu labumu, piemēram, vari iegūt interešu biedru.

VĒRSIS

Šodien gribēsies savās spīlēs sakļaut to, kas grasās slīdēt no tām ārā - vai tas būtu cilvēks, vai īpašums, vai kāda izdevība. Censties jau var, bet diez ko neizdosies... Šobrīd labākā stratēģija bēgošā noturēšanai būtu nogaidīšana.

DVĪŅI

Pat ja negribas doties publikā, šodien piespiešanās var nest necerēti labus augļus - cilvēkos vari ieraudzīt kādu jaunu aizraušanās objektu, kas burtiski apburs. Var sākties jaunas, sirdi ielīksmojošas attiecības.

VĒZIS

Karjerā siltāki vēji plūdīs, bet vēl gan ne tagad. Izcila diena, lai dotos publikā, apmeklētu pasākumus, iepazītos ar citā sfērā strādājošiem cilvēkiem. Smiekli un prieks! Nav ieteicams aizrauties ar alkohola lietošanu.

LAUVA

Dots devējam atdodas. Vecā dziesma par "ko sēsi, to pļausi". Pilnīgi iespējams, ka šodien skaudri atskārtīsi to, ko nodarīji citiem pāri pagājušajā nedēļā. Paštaisnumam neļaujies. Ja ir vajadzība, sirsnīgi visiem atvainojies, pašam kļūs mierīga sirds.

JAUNAVA

Šī ir visnotaļ riskanata diena, jo pastāv lielas iespējas izgāzties tur, kur tev šķita, ka viss ir zināms, skaidrs un tev pa spēkam. Slepena iemīlēšanās kļūs nenoslēpjama, visa tava būtība burtiski tieksies uz tīkamā cilvēka pusi un liksies, ka jūtas grūti savaldīt.

SVARI

Viss, kam šodien pieķersies, lielākoties ies no rokas; īpaši tas attiecas uz saimnieciskiem darbiem mājās. Sieviešu dzimuma Svari šodien var liktenīgi iepazīties, turklāt vietā, kur nekad nekās tāds nebūtu bijis gaidāms. Pārsteigumu diena!

SKORPIONS

Var pārņemt tāds kā apjukums, vai ceļš, pa kuru ej, ir tas pareizais. Zvaigznes debesīs šo apjukumu atpazīst, taču ar norādījumiem nekādi nespēj palīdzēt. Laba diena, lai izdarītu pagājušajā nedēļā nepagūtos darbus.

STRĒLNIEKS

Iespējams, jānogaida vēl dažas dienas, un dzīve pati parādīs, vai rīkojies tā, kā Dievam labpatīkas un tev būs labāk. Aiziet neceļos un kļūdīties šodien būs vieglāk par vieglu... Esi uzmanīgs un pieskati sevi!

MEŽĀZIS

Dodies "šopingā", bet neņem līdzi padomdevējus, jo tava intuīcija šodien būs nekļūdīga. Tas attiecas arī uz plāniem par to, kur vērts investēt savu naudu. Nekļūdīsies, droši uz priekšu!

ŪDENSVĪRS

Diena, kad palīdzēšanai būs atdeve - kā morāla, tā finansiāla. Palīdzēsi kādam, kam klājas grūtāk, dabūsi divkārt laba atpakaļ. Vai gan tas nav tā vērts?! Labs laiks, lai uzsāktu ko pavisam jaunu, iepriekš nekad nedarītu.

ZIVIS

Ja aktuālā situācija nav gluži morāli viennozīmīga, ar aktīvāku rīcību nogaidi. Šodienu vislabāk pavadīt rāmi un mierīgi pazīstamu cilvēku vidē, bez trakām ballītēm un riskantiem gājieniem attiecību jomā.