foto: Katrina Jordan/Sipa USA/ Vida Press
Aktrise Alīsija Milano ne mirkli nenožēlo, ka veikusi 2 abortus: "Man nebūtu karjeras!"
Aktrise Alīsija Milano
2019. gada 21. augusts, 13:01

Aktrise Alīsija Milano ne mirkli nenožēlo, ka veikusi 2 abortus: "Man nebūtu karjeras!"

Jauns.lv

Aktrise Alīsija Milano (46) savā pēdējā podkāstā atklājusi, ka 1993.gadā, esot nopietnās attiecībās, 2 reizes veikusi abortu.

Milano tolaik bijusi vien 20 gadus veca un tikko beigusi darbu pie televīzijas pārraides "Who's the Boss?". Aktrise sapratusi, ka vēl nav gatava uzņemties mātes lomu.

"Es izvēlējos. Tā bija mana izvēle," stāsta Milano. "Tā absolūti bija pareizākā izvēle." Abas reizes aktrise palikusi stāvoklī, kaut arī izsargājusies. "Es jutos nožēlojami. Es biju audzināta katoļticībā un pēkšņi nonācu pretrunās ar to. Es sapratu, ka šajā ticībā tikai vīrieši bija pilnvaroti pieņemt lēmumus."

Otrais aborts sekojis vien pāris mēnešus pēc pirmā. "Es darīju to, ko man lika, lai nepaliktu stāvoklī, bet vienalga iestājās grūtniecība. Tāpēc es atkal izdarīju pareizo lēmumu, izšķiroties par labu otrajam abortam," atklāj aktrise.

Seriāla "Amulets" aktrise Alisa Milano otrā bērna gaidībās

Seriāla „Amulets” aktrise Alisa Milano atzīst, ka zinājusi, ka viņai būs meita jau brīdī, kad viņu sākuši mocīt rīta nelabumi. ...

gallery icon
10

Viņa smagos lēmumus apturēt grūtniecību ne mirkli nenožēlo: "Man tagad nebūtu manu bērnu [Elizabete (4) un dēls Milo (7)], manu skaisto, perfekto, mīlošo un laipno bērnu, kuriem ir māte, kura viņiem bija ļoti, ļoti, ļoti gatava. Man nebūtu manas karjeras. Es nekad nebūtu satikusi savu vīru Deividu."

Pavasarī Alīsija Milano kopā ar citiem domubiedriem piedalījās tā sauktajā "Holivudas boikotā", kas protestēja pret Džordžijas štatā pieņemto abortu likumu, kas liedz pārtraukt grūtniecību tiklīdz dzirdami embrija sirdspuksti.