foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 23. augusts
Cita pasaule
2019. gada 23. augusts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 23. augusts

Jauns.lv

Lai tev darbīgs rīts un jautrs vakars:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Attiecībās ar apkārtējiem netrūks ne draudzīgu sarunu, ne strīdu. Vieni tevi slavēs, citi pels, vienaldzīgo nebūs – tie, kas tevi mīlēs, nostāsies pret tiem, kas nelolo simpātijas pret tevi. Vērts nedaudz piebremzēt ego.

VĒRSIS

Diena, kad var veikt lielus pagriezienus dzīvē, izdarīt fundamentālas izvēles par labu kvalitatīvākai dzīvei tālāk. Visi dievi debesīs šodien var tev palīdzēt! Vērts kritiski izvērtēt, ko esi zaudējis dzīvē, kļūdoties un muļķojoties līdz šim.

DVĪŅI

Slinkums darbā, neredzēta aktivitāte privātajā sfērā. Iespējams, šodien tik tiešām drīksti likt akcentu uz attiecību sakārtošanu, bet darbs pagaidīs. Jebkur, kurp iesi, cilvēki priecāsies tevi redzēt un satikt.

VĒZIS

Sevis urēšanas un dāvināšanas diena. Visticamāk, runa ir par tik dārgo laiku. Velti to tam, kurš patiešām ilgojas pēc tevis un tavas uzmanības! Apdomā, kam pēdējā laikā tevis pietrūcis visvairāk vai kam esi zagusi uzmanību un laiku.

LAUVA

Vakarpusē sirsnīgas sarunas var izvērsties par kaut ko vairāk un beigās vēl sniegt konstantas laimes sajūtu. Uz ilgu laiku. Publiska uzstāšanās dos cerēto rezultātu. Lieliska jušanās daudzu cilvēku priekšā!

JAUNAVA

Saimniekošana sadzīviskā līmenī šodien ies no rokas. Plašākā vērienā gan veiksies čābīgāk, tāpēc lielus plānus, kas saistīti ar citiem cilvēkiem vai būtiskiem projektiem, šodien labāk nesākt.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Būs īpaši laba jušana attiecībā uz mākslu - tas nozīmē, ka vari doties uz izstādēm vai pirkt mūzikas ierakstus. Attiecību konfliktus labāk risināt ar citu - gudrāku - cilvēku iesaisti. Vērts padomāt par padoma lūgšanu profesionālim.

SKORPIONS

Pārpasaulīgas skumjas, ja tādas piezagušās, lieliski kliedētu kāds cerības stars, un to var gūt jēgpilnā sarunā ar kādu personu, ko augstu vērtē un kura viedokli cieni. Lieliem pirkumiem - jo sevišķi tehnikas - pirkšanai nepiemērota diena.

STRĒLNIEKS

Šodien lielāko prieku var dot jaunāki cilvēki, visdrīzāk bērni un viņu pasaule. Attiecībās ar kolēģiem var iezagties pa kādam truli atklātam brīdim, piemēram, var nākties konstatēt, ka tevi apskauž, aprunā un varbūt pat nevēl labu...

MEŽĀZIS

Kļūs vieglāk un gaišāk tajā jomā, pie kuras pēdējā laikā esi jo cītīgi piedomājis un pat cietis no tā, ka lietas nenotiek pēc tava prāta. Nu varētu būt pienākusi diena, kad katrs saņems pēc nopelniem. Turi stingru muguru.

ŪDENSVĪRS

Ja kaut kas nedodas rokās vai lietas nenotiek "pa tavam", šodien brēku necel. Izstrādā stratēģiju, viltīgu plānu, kā panākt savu. Tas gan nenozīmē intrigu vērpšanu! Vakarpusē vērts pārrunāt pavisam intīmas lietas ar savu mīļoto - būs rezultāts.

ZIVIS

Kautrībai vai piezemētībai šodien nav vietas - ej, izrādies, runā, dari, iedvesmo un beigu galā arī plūc augļus! Diena, kad dozētai "augstprātībai" būs izcils efekts reputācijas veidošanā.