foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 22. augusts
Cita pasaule
2019. gada 22. augusts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 22. augusts

Jauns.lv

Viss, kas notiek, notiek uz labu:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Priecājies, ja vari izcelties ar saviem panākumiem vai vienkārši būt uzmanības centrā. Pilnīga rīcības brīvība būs tieši tas, kas vajadzīgs. Nekautrējies savas intereses likt pirmajā vietā – ja pats par sevi nepastāvēsi, cits neviens to nedarīs.

VĒRSIS

Šodien rāmjos palīdzēs turēties nopietna, brīžiem pat kritiska attieksme pret vilinošiem piedāvājumiem un solījumiem. Lai demonstrētu savas patiesās prasmes un zināšanas, piekrīti kādam izaicinājumam, uzdrošinies riskēt.

DVĪŅI

Kaut sapratīsi, ka darba ir daudz un tu nevari atļauties atslābināties, tomēr rīkojies piesardzīgi, izvēlies reāli izpildāmus darbu pabeigšanas termiņus. Pārlieku aktīva, enerģiska rīcība, ja tā nebūs pietiekami labi saplānota un pārdomāta, var radīt zaudējumus.

VĒZIS

Darbā un biznesā vislabākā stratēģija šodien ir pastāvēt mazliet maliņā un pavērot, kā darbojas “lielie dūži”, un no tā izdarīt secinājumus par to, vai tas der tev. Dienas pirmajā pusē pastāv konfliktu iespējamība ar augstākstāvošiem.

LAUVA

Šodien galvenais neko nesasteigt – vislabākos panākumus gūsi tad, ja darbosies lēnām un ar apdomu. Nebalsti savus atzinumus uz nepārbaudītiem faktiem un virspusējas informācijas, tas palīdzēs izvairīties no nepatikšanām.

JAUNAVA

Noskaņojums uzlabosies, un pašapziņa celsies, ja vientulīgi nesēdēsi mājās, bet iesi cilvēkos. Par patīkamiem brīžiem parūpēsies draugi. Tīši vai netīši, taču viņi uzminēs, ko patiesībā vēlies.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Rēķinies ar savām iespējām un vispārpieņemtām uzvedības normām. Darbā labāk kaut ko noklusēt nekā kritiskas nostājas dēļ nonākt konfliktā ar priekšniecību. Neiesaisties nekādās intrigās.

SKORPIONS

Dodies turp, kur notiek kaut kas interesants, iespējams apgūt praktiskas iemaņas, dibināt kontaktus, apmainīties pieredzē. Formulē sev sasniedzamus mērķus, balstoties uz faktiem un loģiskiem apsvērumiem.

STRĒLNIEKS

Šodien galvenais nekrist galējībās, kā izvairies no uzmācīgas attieksmes. Ja tādi cilvēki ir tev apkārt, labāk ieņem klusējošu un nogaidošu pozīciju. Dienas vidū var rasties problēmas ar dokumentiem un to parakstīšanu.

MEŽĀZIS

Esi uzmanīgs ar lietām, kas saistītas ar risku, un nodarbēm, kur viegli iekrist azartā, sargies vēlamo pieņemt par esošo. Pievakarē tavai rīcībai var tikt pievērsta īpaša uzmanība. Brīžiem tas priecēs, reizēm – apgrūtinās.

ŪDENSVĪRS

Ja būsi gana neatlaidīgs un izveicīgs, gūsi kārotos rezultātus. Pēc labi padarīta darba baudi pelnītu atpūtu un dari to ar vērienu. Šodien ātri sapratīsi, kā panākt savu, taču brīžiem pietrūks pacietības.

ZIVIS

Tici saviem spēkiem, palielini apgriezienus, lai sasniegtu visu, ko esi iecerējis. Plānojot savu rīcību, paturi prātā ideju, kas iedvesmo un neļauj gremdēties pašapmierinātībā.  Laba diena laulību lēmumam.