foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 23. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 23. jūlijs, 04:33

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 23. jūlijs

Jauns.lv

Veiksmi un labu garastāvokli!

AUNS

Šodien galvenais ir tikai nepadoties un turpināt iesākto arī tad, ja būs jāiztur ne viens vien pārbaudījums. Iegādājoties sadzīves tehniku, kas atvieglo mājas soli, ietaupīsi laiku un enerģiju, kuru varēsi veltīt atpūtai un vaļaspriekiem.

VĒRSIS

Daļu savu līdzekļu ieguldi augstāku mērķu sasniegšanai, kas pavērtu izaugsmes iespējas nākotnē. Tevi gaida piedzīvojumi, aizraušanās un romantiskas attiecības, vari nonākt lielas kaislības vai pat apsēstības varā, ja vien ļausies šīm jūtām.

DVĪŅI

Rūpējoties par emocionālo līdzsvaru, atrodi laiku meditācijai, pārdomām. Lai saglabātu materiālo stabilitāti, nepievērs uzmanību pārlieku dāsniem solījumiem, vairāk domā par to, kā atgūt nokavēto un novērst trūkumus.

VĒZIS

Neveiksmes šodien kompensēs pārliecība, ka vajadzības gadījumā saņemsi palīdzību – gan materiālu, gan morālu. Pārliecība, ka dots devējam atdodas, nebūs nemaz tik nepamatota. Izmanto visas savas prasmes un iemaņas, lai padarītu dzīvi patīkamāku un vieglāku.

LAUVA

Būtiskākais šodien ir darīt visu, lai rūpētos par tuviem cilvēkiem, radītu patīkamu atmosfēru. No nejēdzīgiem strīdiem palīdzēs izvairīties savaldība. Nebūs viegli tikt galā ar savām vēlmēm. Tu meklēsi īsākos un vieglākos ceļus, kā tās apmierināt, taču atradīsi vien tos, kas pilni klupšanas akmeņu.

JAUNAVA

Neakcentē slikto un nepatīkamo, izcel pozitīvo, tas stiprinās saprašanos. Neļaujies provokācijām un mirkļa vājumam, meklē zelta vidusceļu Svarīgi, lai tu būtu gatavs kompromisiem – tā būs tavu panākumu atslēga!

SVARI

Neslinko tikai tāpēc, ka nav neviena, kas mudina uz aktīvu rīcību. Sevis labā jau var nedaudz papūlēties un izdarīt ko lietderīgu. Un šodiena tam ir ļoti laba diena. Veiksmīgi būs dažādi braucieni - gan tuvāki, gan tālāki.

SKORPIONS

Uz apkārtējo palīdzību gan lielas cerības neliec, brīnumi nenotiks. Rīkojies pragmatiski un secīgi. Lai uzturētu labas attiecības ar apkārtējiem, liec lietā intuīciju un psihologa dotības. Iziešana sabiedrībā kopā ar mīļoto cilvēku vairos saskaņu.

STRĒLNIEKS

Tiecies pēc stabilitātes, taču atceries, ka pārāk liela rutīna attiecības var padarīt garlaicīgas un vienmuļas. Neuztraucies, ja kādu apstākļu dēļ rodas nepieciešamība mainīt plānus. Dari, un tev izdosies! Mīlestība vairos pašpārliecinātību.

MEŽĀZIS

Ja tev ir partneris – stiprini attiecības, ja nav – paraugies apkārt, vai blakus nav kāds, kuru līdz šim neesi pienācīgi novērtējis. Tuvinieku morālais atbalsts palīdzēs neapjukt brīžos, kad prāts teiks vienu, bet emocijas mudinās uz pavisam ko citu.

ŪDENSVĪRS

Uzticies intuīcijai, klausi sirdij, taču nekļūsti neaprēķināms. Ja plāno pārkārtojumus mājoklī, iesaisti tajā visu ģimeni – darbi ies no rokas, un rezultāts gandarīs. Esi godīgs pret sevi - tas palīdzēs saprast, ko savā uzvedībā uzlabot, no kā izvairīties.

ZIVIS

Ja gribi izbaudīt asākas izjūtas, pamet savu komforta zonu un dodies pretī nezināmajam. Prasmīgi apejoties ar iegūto informāciju, izdosies atrisināt ar darbu un materiālo labklājību saistītus jautājumus.