foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 16. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 16. jūlijs, 04:54

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 16. jūlijs

Jauns.lv

Uzzini, ko tev šodienai sola zvaigznes.

AUNS
Emocionālu pacēlumu viļņi, kurus vislabāk izpaust, aktīvi darbojoties mērķa virzienā. Našķi un kārumi būs tavā ikdienas vēlmju sarakstā. Sporta nodarbības – īstais veids, kur novirzīt sakrājušos enerģiju.

VĒRSIS
Miers, apņēmība un nopietnība valdīs it visā, kam ķersies klāt. Gribēsies, lai mājās valda kārtība un tavi izvirzītie noteikumi. Jāļauj uzplaukt savam kulināra talantam.

DVĪŅI
Pārliecība par savu vienreizīgumu ļaus viegli apdarīt visus darbus. Tiks izmantota katra izdevība paspīdēt ar zināšanām. Vari pieķerties mājas un saimniecības darbiem, ko gana ilgi jau atliki.

VĒZIS
Darba jautājumus ieteicams risināt ar vēsu prātu. Galvenais – neapstāties pusceļā un nepadoties. Būs vietā teiciens: “Lēnāk brauksi, tālāk tiksi!”

LAUVA
Fizisks darbs veldzēs prātu, liksies, ka visas ķibeles atkāpjas. Savus ietaupījumus vajadzētu saprātīgi ieguldīt. Ļaužu masās jutīsies kā zivs ūdenī. Iespējas iepazīt jaunus cilvēkus, uzzināt, kā sevi pilnveidot.

JAUNAVA
Jaunas karjeras idejas. Vēlme būt labākajam. Finanšu jomā nospriegota situācija, kas var būt par iemeslu iekšējiem pārdzīvojumiem. Attiecībās gan jāizrāda sava ieinteresētība, citādi mīlestība uzvirmos un tikpat ātri izgaisīs.

SVARI
Nevienā vietā nespēsi nosēdēt ilgāk par pāris minūtēm – notikumi un cilvēki raus uz visām pusēm. Mīlestība kļūs arvien piepildītāka, sasniedzot jaunu attiecību līmeni.

SKORPIONS
Sarunās ar pieredzes bagātajiem var tikt piespēlēta kāda oriģināla ideja. Būs spēcīga vēlme mīlēt un tikt mīlētam. Būs jaunas iespējas un piedāvājumi, tomēr priekšroka tiks dota klasiskām un ierastām vērtībām.

STRĒLNIEKS
Uz apkārtējo fona izcelsies ar viedumu un intelektu. Tomēr darbā būs kā šūpolēs – vienu brīdi augšā, otru lejā. Galvenā māksla – saglabāt līdzsvaru un pieņemt individuālu lēmumu.

MEŽĀZIS
Būs liels pieprasījums pēc tavām darbaspējām, asā prāta un organizatora talanta. Aktuālos darbus spēsi paveikt ātri un rezultatīvi. Kopā ar mīļoto ieteicams doties ārpus mājas izklaidēties un gūt jaunus iespaidus.

ŪDENSVĪRS
Būs sajūta, ka dzīvē ir daudz krāsu, prieka un gandarījuma. Vēlams atrast laiku hobijiem, kas dod enerģiju un dzīves pacilātību. Iekšējos pārdzīvojumus pārrunāsi ar kādu, kam visā pilnībā uzticies.

ZIVIS
Būs jaunas izzinošas intereses, kas noderēs, risinot aktuālus jautājumus. Iespēja nopelnīt nākotnē balstās šodienā. Patiks iepirkties. Jauks laiks kopā ar bērniem un mīļoto cilvēku.